Główna Poczekalnia (1) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 36 minut temu
Goryl w zoo
konto usunięte • 2014-11-24, 22:04
Goryl w zoo rzuca kupą w zwiedzających
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bazor 2014-11-24, 22:18
Powinni mu oddać jego jedzenie
Zgłoś
Cyrk 2014-11-24, 22:23 8
a propos zwierząt: pedały z teatru już się poddały z podawaniem sadoli na policję, czy po prostu już nikt tym się nie ekscytuje?
Zgłoś
konto usunięte 2014-11-24, 22:31
Cyrk napisał/a:

a propos zwierząt: pedały z teatru już się poddały z podawaniem sadoli na policję, czy po prostu już nikt tym się nie ekscytuje?

Dobrze że przypomniałeś, lepiej dmuchać na zimne
Zgłoś
JaroC 2014-11-24, 22:36 1
Powinien też zapodać im coś do picia
Zgłoś
konto usunięte 2014-11-24, 22:39 1
Powinien ich wciągnąć i wp🤬lić za trzymanie tak wspaniałego zwierzęcia w niewoli. I ogólnie za trzymanie wszystkich zwierząt w zoo żeby jakaś mamusia mogła przyjść z bachorem i zobaczyć jak k🤬a kopulują osły a potem im tego zabronić.
Zgłoś
Cyjanek 2014-11-24, 23:58 2
@up, a na wolności mają lepiej k🤬a?... Zwierzęta tj roślinożerca może zostać zaj🤬y przez mięsożercę, który ma jakiś obszar swojego terytorium, o które musi walczyć z rywalami, którzy chcą je zająć, a tak w zoo ma te swoje miejsce, w miarę duże i żarcie na miejscu bez obaw, że go jakiś kłusownik zap🤬li.

Też tak myślałem jak ty, ale doszedłem do tego wniosku, który ci przedstawiłem.
Zgłoś
BongMan 2014-11-25, 0:03
@up
Dobrze mówisz. W ogrodach zoologicznych dbają o zwierzęta i tworzą im warunki niemal identyczne z naturalnymi, więc nie taka do końca niewola. Niewola to bardziej w cyrkach, te zwierzęta mają przej🤬e.
Zgłoś
konto usunięte 2014-11-25, 0:36
@up no niby tak ale taki goryl jest już bardziej rozumny od takiego osła, więc może nie specjalnie odpowiada mu takie życie idąc tokiem rozumowania że liczy się jakość a nie długość życia. I wiem że zaraz ktos napisze że co to za życie w ciągłym stresie żeby coś nie uj🤬o, ale takie permanentne bezpieczeństwo jest dosyć nienaturalne i czasami sie trochę przestawia tym zwierzętom w głowach

btw fajnie to zrobił tak znienacka żeby niby tylko przechodzi
Zgłoś
konto usunięte 2014-11-25, 0:39
CDBlaze napisał/a:

@up, a na wolności mają lepiej k🤬a?... Zwierzęta tj roślinożerca może zostać zaj🤬y przez mięsożercę, który ma jakiś obszar swojego terytorium, o które musi walczyć z rywalami, którzy chcą je zająć, a tak w zoo ma te swoje miejsce, w miarę duże i żarcie na miejscu bez obaw, że go jakiś kłusownik zap🤬li.

Też tak myślałem jak ty, ale doszedłem do tego wniosku, który ci przedstawiłem.

Na wolności działa naturalna kolej rzeczy, czyli łańcuch pokarmowy. Któryś gatunek wyginie, powstanie nowy itd. Człowiek to wszystko zaburza. Na siłę ratujemy, wsadzamy do zoo, i tłumaczymy że to wszystko dla dobra natury i zwierząt. Coś jak areszt domowy. Dużo miejsca i to własnego, dużo żarcia ale czegoś jednak brakuje nie?
Zgłoś
konto usunięte 2014-11-25, 9:56
Coś mi się wydaje, że ten goryl jest inteligentniejszy od jakiś 75% ludzi których tam przychodzi. Zajebiście się zakradł za krzaki aby później ich gównem obrzucić
Zgłoś
PeterZ 2014-11-25, 12:20
No i prawidłowo! Czarni potrzebują trochę prywatności.
Zgłoś
lansnaskary 2014-11-25, 12:45
o fokin hellll
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem