👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ciekaw jestem kiedy ktoś wpadnie na pomysł wklejenia zwierzątka i napisania " ale koks. wygrał z rakiem"

John O' Callaghan - Find Yourself (Cosmic Gate Remix) jak by ktoś chciał

avic napisał/a:
@gozdek - ten gość nie jest jakiś max duży. Ma fajną, zdrową, proporcjonalną sylwetkę. To nie 120kg dzik z definicją rzędu 5% BF, żeby musiał jeść co do minuty, co do minuty walić swoją porcję epi i zapijać to shakiem białkowym. Takie coś da się zrobić pracując, ucząc się, trenując sztuki walki jednocześnie, więc nie pisz głupot. I też kiedyś wierzyłem w magię odżywek... To po kilku latach mija
![]()
A co do nawrotu choroby i spadku masy - połamałem na zawodach judo rękę, dość konkretnie. 4 miesiące całkowitego odpoczynku - straty były, ale to co latami naturalnie wypracowane wraca bardzo szybko.
nie wróci mu bardzo szybko bo po chemioteriapi trochę więcej mu spadnie i potrwa to trochę dłużej niż 4 miesiące. jak masz złamaną rękę to możesz dietę utrzymać przy chemii nie. A co do odżywek nie bądź śmieszny bo mnie np. nie stać dziennie jeść kilograma piersi z kurczaka 8 jajek i płatków ryb i takich tam mam jeszcze dom na utrzymaniu i studia wiec jeżeli mieszkasz u rodziców to możesz sobie na to pozwolić..
Ku@wa mać!!! Nie lubię takich filmików, uświadamiają mnie coraz bardziej że ciota ze mnie i frajer, no nic przed kompem też ktoś siedzieć musi! :|

Po takiej ilosci sterydów jakie on otrzymywał to bym wygladał 3 razy większy niż on także lacik

Ja leczyłem się na nowotwór złośliwy. NAjpierw operacja w lubelskim SPSK 4 w Lublinie a potem dwa razy chemia w COZL również w lublinie. Jak widać żyję więc w Polsce da się to skutecznie leczyć. T

... też bym mógł, ale mam dziewczyne więc wieczna masturbacja już mnie nie interesuje

Rip Zyzz !bo bez niego nie było by i tego chłopaka jak i wielu by nigdy nie ruszyło się z przed komputera
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie