Ale zamknij ryja malkontencie. Skąd k🤬a wiesz, że nie miałby szans? Najlepiej k🤬a narzekać, że w Polsce jest c🤬jowo, żadnych perspektyw, dno i trzy metry mułu. Wk🤬ia mnie takie negatywne p🤬lenie. Jak się nie podoba, to wyp🤬alaj do Londynu, gdzie na każdym kroku czai się ciapak albo nigga.
Może i jestem patriota-idiota, ale kocham swój kraj i byle pajac nie będzie mi wmawiał, że to jest c🤬jowe a tamto niemożliwe![]()
ja ja Ci powiem żebyś ty zamknął, takich k🤬a speców mamy że
doj🤬i dziadkowi zbyt dużą dawke chemii i zmarł, babci uszkodzili organy wewnętrzne bo lampa się sp🤬oliła i zmarła, kolesia z zawałem lekarz nie chciał przyjąć bo nie miał książeczki ubezpieczeniowej i zmarł w drodze powrotnej.. a ty p🤬lisz że wszystko OK?! rozj🤬em sobie stawy na rowerze zapisałem się do specjalisty po miesiącu i kolejce 50 osób baba twierdzi że go nie ma a czytając skierowanie i patrząc na plakietke lekarza który sobie latał z kawą po korytarzu GO NIE BYŁO W PRACY?! lub super specjalista ruski który mi nie wykrył uszczerbku w kręgosłupie a nap🤬la mnie do dziś.. czy też ciapaty który leczy chój wie czym nie znając polskiego i łaciny.. taką zajebistą mamy służbe zdrowia.. a p🤬le płacić DODATKOWE koszty na leczenie prywatne gdzie poskładanie barku kosztuje w promocji 8 tyś czy za przepisanie pinio + witaminy C 100 pln nie TO mi gwarantuje KONSTYTUCJA!! wygrać z rakiem można tylko jeżeli się zmobilizuje a lekarze wiedzą co robią a nie odp🤬lą na fuszere i dostaną prowizje z kostnicy..
To się nazywa rehabilitacja
. W Polsce nie miał by najmniejszych szans na wygranie z rakiem nie mówiąc już o takim wyglądzie.
Masz napisane, że masz 38lat. Piszesz, że nie miałby szans wygrać z rakiem, a o ciele mógłby pomarzyć. Człowieku już mam Cie przed oczami. Pewnie całe życie sobie przep🤬liłeś, a Twoim ulubionym hobby jest nap🤬lanie browaru i ewentualnie żony.
Zamiast pisać takie głupoty proponowałbym wyp🤬alać albo coś ze sobą zrobić, bo długo nie pociągniesz.
Ale zamknij ryja malkontencie. Skąd k🤬a wiesz, że nie miałby szans? Najlepiej k🤬a narzekać, że w Polsce jest c🤬jowo, żadnych perspektyw, dno i trzy metry mułu. Wk🤬ia mnie takie negatywne p🤬lenie. Jak się nie podoba, to wyp🤬alaj do Londynu, gdzie na każdym kroku czai się ciapak albo nigga.
Może i jestem patriota-idiota, ale kocham swój kraj i byle pajac nie będzie mi wmawiał, że to jest c🤬jowe a tamto niemożliwe![]()
No spoko. U mojej znajomej wykryto raka. Musiała z własnej kieszeni wyp🤬olić na chemię 250 tysięcy złotych. Jej rodzice sprzedali wszystko co mieli, żeby tylko mogła przeżyć. I co, fajnie?
Ale składki na służbę zdrowia pewnie płacili regularnie. Niech ludzie tak dalej p🤬lą, że MUSI być państwowa służba zdrowia bo jak zachorujesz na coś poważnego to nie będzie cię samego stać na leczenie...

podpis użytkownika
Białe jest białe, czarne jest czarne a czerwone jest wredne.Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.
podpis użytkownika
/Do or do not, there is no try./- Yoda

jak on żyje idioto nawet kanal na yt prowadziod kokainy. wczoraj byla jego rocznica smierci by the way ;(