📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:15
🔥
Nowa minister zdrowia Szwecji
- teraz popularne

Jak grać umie to na pewno umie stroić
A co do Pana Krzesło z patelni to jak się mu wrzuci "pieniążek" przestaje grać i mówi "dziękuwa" raz wrzuciłem mu 3 złote niech ma na piwo i w miejscu gzdie ludzie wrzucali kase był posklejany taśmą telefon:)

A co do Pana Krzesło z patelni to jak się mu wrzuci "pieniążek" przestaje grać i mówi "dziękuwa" raz wrzuciłem mu 3 złote niech ma na piwo i w miejscu gzdie ludzie wrzucali kase był posklejany taśmą telefon:)

Cytat:
Gościu gra na gitarze bez rąk
Z tego co mi wiadomo, to gitary, zazwyczaj nie posiadają rąk.

I to powinna byc hańba dla tych co mają rączki a nie potrafią sie nauczyc, albo im się nie chce. Każdy prawdziwy facet powinien znac przynajmniej tych kilka podstawowych chwytów.
Matuch90 napisał/a:
Każdy prawdziwy facet powinien znac przynajmniej tych kilka podstawowych chwytów.
ten jeden podstawowy każdy facet zna!

Koles jest nieziemski fakt faktem gra na prostych chwytach ale i tak bardzo dobrze mu to wychodzi jeszce do tego spiewa sam osobiscie gram na gitarze i wiem ze grac poprostu a grac i spiewac to juz nie byle co szacunek dla niego .
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie