Zdecydowanie lepsze od oryginału.
podpis użytkownika
Look down at me and you see a fool. Look up at me and you see a god. Look straight at me and you see yourself.
Zjuq
2012-02-22, 0:53
jestem poj🤬y, dam Ci piwko!
glupie w c🤬j. malo tego, do dzis pamietam jak w liceum, na roznego rodzaju wyjazdach, siadało sie przy ogniskach, brało do łapy gitare i leciało:
"Kołysał nas zachodni wiatr,
Brzeg był za rufą z dala
I nagle ktoś jak papier zbladł:
Grot nam się rozp🤬ala!"
A bosman do kokpitu wpadł
I ujął szturwał w ręce:
Do k🤬y nędzy równo jedź,
Bo jaja ci ukręcę!..."
nie chce mi sie dalej pisać
Miny opiekunów - bezcenne, ale odziwo, zaden z nich nie przerwał w trakcie.
a teraz k🤬a siedze w jakiejs j🤬ej uczelni, niczego nie wiem, nie rozumiem i udaje, ze jest mi fajnie.
Zbryndal napisał/a:
szajs jakich mało
Mnie piosenka sie spodobala, milo mi sie ją sluchalo i czasami nawet wywolala we mnie smiech. Ale c🤬j tam, takiej piosenki zadne komercyjne stacje nie zareklamuja (wcale nie narzekam ani sie nie dziwie nawet bo to normalne:p) ale tez dlatego dla ciebie wlasnie to pewnie musi byc szajs. Idz posluchaj sobie diw, ktore spiewaja naprawde takie gowna zebym przy nich nawet nie usnal swoimi glosami dziesiecio oktwawowymi. Bo przeciez to jest prawdziwa sztuka i muzyka z sercem, co? Po c🤬j maja sie liczyc emocje jakie piosenka wywoluje ;p?
i................r
2012-02-22, 1:41
Przynajmniej bas nie robi sieczki z mózgu, ale i tak gówno
przecież kurna jesteś, muzyka dla 13 letnich blokersów
Dno dna . Po za tym masz na takie gówna osobny dział nie zaśmiecaj głownej . Tam przynamniej mało kto to zobaczy .
TUTAJ
i nie rób syfu -_-
s................1
2012-02-22, 7:37
ten koles to ten sam ktory spiewa w Arce Satana.....
'Piosenka' na poziomie dzisiejszego kabaretowego gówna. Spuszczajcie się dalej, pierwszy raz kiedy mam ochotę nazwać tych wszystkich audiofilów nade mną gimbazą...
podpis użytkownika
Muminki cię widzą, Muminki cię śledzą, Muminki cię dorwą, zabiją i zjedzą.