📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:22
🔥
Niewypał
- teraz popularne
Liv napisał/a:
klepany...
Żadne klepanie i szpachlowanie. Małe wgniecenia po gradzie prostuje się polem elektromagnetycznym
Eee tam, ja bym podniósł cenę o jakieś 30% i reklamował jako edycja limitowana dla golfistów z karoserią wzorowaną na powierzchni piłki golfowej.
By się dziady w sweterkach o nie zabijali
By się dziady w sweterkach o nie zabijali
No to się zdzwisz, bo nowe samochody nawet przy znacznie mniejszych uszkodzeniach idą na kompletny przemiał. Było nawet swego czasu wielkie oburzenie, ze auto, które ma jakieś 95% swej wartości, przy drobnym uszkodzeniu idzie na żyletki i jak to się ma do ochrony środowiska, itp. itd.
ellsworth napisał/a:
No to się zdzwisz, bo nowe samochody nawet przy znacznie mniejszych uszkodzeniach idą na kompletny przemiał. Było nawet swego czasu wielkie oburzenie, ze auto, które ma jakieś 95% swej wartości, przy drobnym uszkodzeniu idzie na żyletki i jak to się ma do ochrony środowiska, itp. itd.
No to teraz ja zdziwię Ciebie- jak kupujesz samochód w salonie, to dobrze jest się zaopatrzyć w miernik lakieru i mieć w asyście osobę, która ma wprawne oko i pojęcie o malowaniu, lakierowaniu czy ogółem blacharce samochodowej.
najlepsze jest to że nie wiem co jest najlepsze, ja to bym nawet kupił takie auto za 40 % wartości szyby wymienić i można jeździć
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie