

Myslalem, ze gosc tak trolluje (to jak mowi), poszperalem troche i... i kurde, szacun dla niego, bo jezykow zna niemalo.

Piwo w ciemno leci ^^
podpis użytkownika
Bądź zmianą którą chcesz ujrzeć we wszechświecie ^^
Uwielbiam tego gościa. Bardzo przyjemnie się ogląda, na domiar tego człowiek się zawsze uśmiechnie
Wielkie piwko!

Oh k🤬a, aż mi pitok odleciał i k🤬sy lecieli z nieba! Takie to dobre było i smaczne bardzo.
podpis użytkownika
Trolling is a art.
jak mu sie ten ryż nie zjebie? Ja zawsze dodaje wode do ryżu w stosunku 3:1 i po 10 minutach cała woda wsiąka do ryżu albo odparowuje ;/
bo to ryż "do sushi", kótry trzeba wypłukać itp, trochę inna bajka


kynio24 napisał/a:
bo to ryż "do sushi", kótry trzeba wypłukać itp, trochę inna bajka
Ja płukam każdy ryż, potem nie jest taki oblepiony taką mazią z wody. Tą skrobią jak mniemam.
@ujebutor wielkim problemem napisanie skryptu powiadamiającego o aktualizacjach strony nie potrzeba, szczególnie jeżeli nie trzeba używać danych logowania tylko samego linku np do profilu.
podpis użytkownika
☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻