K🤬a, widzę że zawsze musi się znaleźć jakiś no-life, który wrzuca filmik dosłownie w ciągi minuty od udostępnienia na youtube.
Uwielbiam tego szweda, gość jest przec🤬jem! Dużo lepsze od tych j🤬ych kuchennych rewolucji i innego gówna w polskiej telewizji.
Uwielbiam tego szweda, gość jest przec🤬jem! Dużo lepsze od tych j🤬ych kuchennych rewolucji i innego gówna w polskiej telewizji.

ujebutor napisał/a:
K🤬a, widzę że zawsze musi się znaleźć jakiś no-life, który wrzuca filmik dosłownie w ciągi minuty od udostępnienia na youtube.
Akurat przeglądałem jego filmy i w tym momencie dostałem notyfikacje na telefonie. Stwierdziłem że się z Wami podzielę. Nie ma za co.

" i włącz na największą p🤬de" k🤬a, to jest piękne nawet nie musze jarać żeby się śmiać do bólu brzucha
Luqas95 napisał/a:
a po h🤬j wiepszowine w rękawiczkach miesza
A po c🤬j się udzielasz publicznie bez słownika "wiepszku"

@ up zadałem pytanię więc miłoby było jakbyś odpowiedział a nie szydził z mojego pisma orto-naziolu

@Luqas95
To nie jest jakiś ewenement, że miesza wieprzowinę w rękawiczkach. Nie dopatruj się tutaj Islamu. Jak robił kurczaka to też założył rękawiczki.
To nie jest jakiś ewenement, że miesza wieprzowinę w rękawiczkach. Nie dopatruj się tutaj Islamu. Jak robił kurczaka to też założył rękawiczki.
Do wieprzowiny zrobił ten sosik i miał by przebarwione i śmierdzące ręce
K🤬a mać a już chciałem zgarnąć całe miliardy piw wrzucając ten odcinek na sadola, jednak widzę, że są ludzie którzy siedzą w internetach jeszcze więcej niż ja

hehe pomylił por ze szczypiorkiem
Nie wiem dlaczego on nagrywa swoje "vlogi" w języku polskim, ale k🤬a zajebiście śmiesznie mu to wychodzi

Nie wiem dlaczego on nagrywa swoje "vlogi" w języku polskim, ale k🤬a zajebiście śmiesznie mu to wychodzi

OHMP napisał/a:
hehe pomylił por ze szczypiorkiem
![]()
Nie wiem dlaczego on nagrywa swoje "vlogi" w języku polskim, ale k🤬a zajebiście śmiesznie mu to wychodzi![]()
Nagrywa jeszcze po Włosku, ogólnie mówi sześcioma, albo siedmioma językami więc gość jest nie dość że inteligetny, to do tego robi zajebiście zabawne filmiki

"K🤬sy będą lecieli"