👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak by ktoś znowu pytał dlaczego nie chce mieć dzieci ?
Bo są głupie.
I to udowodnie tutaj ,od dzisiaj liczę.
1:0 dla dorosłych.
Bo są głupie.
Andrzej91 napisał/a:
Bo są głupie.
Ale z dzieci są potem dorośli.
T3RMINATOR napisał/a:
Ale z dzieci są potem dorośli.
Weź, przestań. Nie wciskaj ludzią takiego kitu.
Andrzej91 napisał/a:
Kto?
Nie, nie pytam o to, kto ma pytać, tylko o to, kto nie chce dzieci, skoro nie ty?
Andrzej91 napisał/a:
Weź, przestań. Nie wciskaj ludzią takiego kitu.
Nie ludzią tylko ludzioł, baranie

Uślizg - przesunięcie się koła pojazdu w kierunku poprzecznym do kierunku jazdy.
Chyba nie to miałeś na myśli. Pozdrawiam
Chyba nie to miałeś na myśli. Pozdrawiam

Andrzej91 napisał/a:
Bo są głupie.
Ale dzieci się wychowuje i jak się wychowa na własne podobieństwo to czasami są głupie.
Andrzej91 napisał/a:
Bo są głupie.
Tu nie chodzi o dzieci. Każdy dobrze wie że masz uraz do kobiet/dziewczyn. Prawda? Prawda.
Co byście nie powiedzieli,wina kierowcy ewidentna. Przejście dla pieszych oznaczone bardzo wyraźnie, na sąsiednim pasie korek, jego zasranym obowiązkiem było zwolnić i upewnić się ,że nikt nie jest już na przejściu między autami.
pyotreck napisał/a:
Tu nie chodzi o dzieci. Każdy dobrze wie że masz uraz do kobiet/dziewczyn. Prawda? Prawda.
tu do drugi to stulejarz który nienawidzi kobiet... nienawiść to zawsze STRACH... XD
Pewnie im koleżanki zabierały kanapki XD
Te koleżanki teraz walą po rogach swoich mężów, a mężowie siedzą ciągle na Roksa
A piwniczaki tylko przed monitorem marząc o jakiejkolwiek cipce...
A piwniczaki tylko przed monitorem marząc o jakiejkolwiek cipce...
Andrzej91 napisał/a:
Ale to ty dzwonisz.
A dla społeczeństwa będzie lepiej, że się nie rozmnożysz.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie