wkurza tylko dzieciaka, rozlać po pół i nie będzie płakał
w tym wieku to aż dziwne, że im tego piwa nie sp🤬olił na podłogę ze złośliwym uśmiechem na twarzy

Czy to Velture?
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
podpis użytkownika
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
@up
nie, on tak ostrych zabawek nie uzywa, co najwyżej woda gazowana
nie, on tak ostrych zabawek nie uzywa, co najwyżej woda gazowana
dzieciak widać często starego ( starych ) z browarem widuje, jest to dla niego tak widok naturalny, codzienny jak mleko , które dostaje i dlatego się wk🤬ia jak mu ktoś zabiera z przed nosa . Inna sprawa , że publikowanie filmików, w których nawet dla jaj gówniakowi podstawia się browara to czysta głupota , co pewnie świadczy tylko i wyłącznie o inteligencji rodziców.
nauczenie dziecka, że dostanie wszystko czego chce jeśli tylko zacznie wrzeszczeć i odp🤬lać zajęło gościowi 47 sekund. ciekawe po jakim czasie ogarnie jak sp🤬olił sprawę

Do takich gówniaków trzeba mieć rękę. Najlepiej otwartą przyłożoną z dużą siłą i prędkością w potylicę.
Też tak mam jak otwieram lodówkę i ku mojemu zdziwieniu już nic nie zostało.
Na butelce od strony dzieciaka jest naklejone zdjęcie cycków mamy stąd taka reakcja