📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:20

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Autentycznie myślałem do końca, że w którymś momencie ten zielony z glovo na rowerku ma realnie jakikolwiek zamiar pomocy...
Bambrych napisał/a:
To jakiś dzieciak z downem? Nie wie o co hamulce są?
to rowerzysta. Oni nie mają instynktu samozachowawczego. Pójdą na czołówkę nawet z Tirem żeby udowodnić że mają pierwszeństwo.
Bambrych napisał/a:
To jakiś dzieciak z downem? Nie wie o co hamulce są?
Ja tam jakąś cyrylicę widzę, więc mnie nie zdziwi taki brak wiedzy, lub po prostu brak hamulca.
ale jak szybko ten z żarciem na plecach nauczył się rower przeprowadzać

jak dla mnie to największą winę ma ten czerwony samochód, co na skrzyżowaniu zaparkował i zasłonił widoczność dla obu uczestników zdarzenia.
Będzie tego typu wypadków więcej. Praw fizyki ustawa nie zmienisz.
kapelan_szturmowy napisał/a:
to rowerzysta. Oni nie mają instynktu samozachowawczego. Pójdą na czołówkę nawet z Tirem żeby udowodnić że mają pierwszeństwo.
Pedalista. Rowerzysci sa ogarnieci.

Dlatego statystycznie jazda rowerem po jezdni jest 10x bardziej bezpieczna

W 99 pamiętam była taka tradycja jak kogoś jebło to zbierali się katole w pincet osób w kółko dookoła poszkowanego
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie