Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 14:47
Gówniak na torach
flejtuch • 2025-08-04, 12:06
Policjant ewidentnie nie oszukiwał na testach sprawnościowych XD

Okazało się, że 6-latek obudził się w nocy, gdy rodzice i dziadkowie spali. Malec wyciągnął klucze, które były schowane, następnie podstawił pod drzwi taboret i otworzył je, opuszczając dom rodzinny — dodaje w rozmowie z "Faktem" mł. asp. Izabela Kempka.

Zmieniono 1 razy Zgłoś
PsikutaBezS 2025-08-04, 16:10
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Janko 2025-08-04, 18:19 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Tymonek 2025-08-04, 23:30
Jakiś niedorozwinięty ten 6ciolatek. Mój ma 5 i wie żeby się znie zbliżać do torów. Nawet ulicą idzie nie przy krawędzi a na pasach dwa razy się rozejrzyj zanim przejdzie.no i nigdy nie wykazał w nocy z domu żeby łazić po mieście.
Zgłoś
DorotaNowak 2025-08-05, 0:10 1
Policjant był kierowcą i był 10sekund szybciej od tej spaślanicy, równouprawnienie jprdl
Zgłoś
ptanska1994 2025-08-05, 0:14
Nome napisał/a:

chciał się zabić?
ja pierwszy raz chciałam się zabić mając 8 lat, ale myślę, że plany samobójcze u 6 latka są możliwe
jestem absolutnie przeciwna takiemu rozwiązaniu

To jakos słabo Ci idzie skoro masz ponad 50 i jeszcze tego nie zrobiłaś
Zgłoś
Szary_Jeleń 2025-08-05, 1:20
A mogli zabić.
Zgłoś
Nome 2025-08-05, 1:45 1
ptanska1994 napisał/a:

To jakos słabo Ci idzie skoro masz ponad 50 i jeszcze tego nie zrobiłaś

zrobiłam, miałam 15 lat, niestety odratowali, potem zrobiłam się wredniejsza i zaczęłam się mścić... zemsta ratuje życie
Zgłoś
durabo2 2025-08-05, 9:28
Jprd młody pewnie układał kamienie albo inne badziewia aby zobaczyć jak miażdży je pociąg. Pojawiła się policja, pomyślał że ma przez to kłopoty i się ewakuował, a w mediach chór dór że głupi że blisko śmierci
Zgłoś
ufok 2025-08-05, 10:49
Zgłoś
Mar1an 2025-08-06, 9:14
Przyjazdy kolejowe muszą być trudne skoro tyle osób na nich ginie co roku.
Zgłoś
owiec_mf 2025-08-06, 18:19
Jaten napisał/a:

ale młody ma prawidłowe odruchy na widok policji 🤣

Pewnie mieszka w patolowni
Zgłoś
Ditowy 2025-08-11, 22:32
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem