👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To jest fejk... to wcale nie mierzy go od środka, nie idzie w dół przełykiem...
Zrobili mu dziurę z tyłu głowy i tam podają mu taśmę z miarą.
Zrobili mu dziurę z tyłu głowy i tam podają mu taśmę z miarą.
UP przy nicku to twój wiek? i to zawyżony chyba
gówniak potnie pysk sobie to będzie miał uśmiech jak joker, wtedy film na hardzie będzie
gówniak potnie pysk sobie to będzie miał uśmiech jak joker, wtedy film na hardzie będzie

kurde myslalem ze dali dziecku metrówkę i wyjmując pozacina ryj ;o
podczas ogladania tego przypomniał mi się "kawał" :
Jaki jest szczyt sadyzmu?
Dać dziecku żyletkę i powiedzieć ze to harmonijka
podczas ogladania tego przypomniał mi się "kawał" :
Jaki jest szczyt sadyzmu?
Dać dziecku żyletkę i powiedzieć ze to harmonijka
przeme13 napisał/a:
on rozwija rolkę którą ma w buzi
Nie może być! A myślałem, że to magia.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie