Ponoć przeżyli. Woroneż
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:47
Ponoć przeżyli. Woroneż
Czy ja wziąłem za dużo Xanaxu czy wam też wideo skacze i spowalnia?
Wszystko poszło zgodnie z planem. Poświęciła kaszojada, żeby ratować wlasne życie.
Lobo24 napisał/a:
Mnie przyspiesza, kurde nie mogę chyba California Rocket Fuel, popijać redbullem ,haha
Lobo24 napisał/a:
Nie, to wideo jest skopane, chyba za wolna kartę miał w kamerce i nagrywała paczkami.
Caanonierka napisał/a:
Nie wiem;od jakichś 3 tygodni-do miesiąca-bardzo wolno buforuje filmiki!
Co≥ś masz z kompem albo siecią, filmiki poza tym chodzą dobrze.
Janusz_k napisał/a:
Nie, to wideo jest skopane, chyba za wolna kartę miał w kamerce i nagrywała paczkami.
Co≥ś masz z kompem albo siecią, filmiki poza tym chodzą dobrze.
Komputer mam b.silny;z siecią też jest wszystko ok,bo z odtwarzaniem filmów i filmików Z WIELU INNYCH MIEJSC-ten problem nie występuje...
Caanonierka napisał/a:
Komputer mam b.silny;z siecią też jest wszystko ok,bo z odtwarzaniem filmów i filmików Z WIELU INNYCH MIEJSC-ten problem nie występuje...
To nic nie znaczy, ja mam I5 i mi chodzi dobrze wszystko, ale ja mam ubuntu i FF, ty masz pewnie windę i możesz mieć coś z odtwarzaczem albo rejestr zamulony, może też antywirus bruździć.
Janusz_k napisał/a:
To nic nie znaczy, ja mam I5 i mi chodzi dobrze wszystko, ale ja mam ubuntu i FF, ty masz pewnie windę i możesz mieć coś z odtwarzaczem albo rejestr zamulony, może też antywirus bruździć.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie