👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
44 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
sługaSzatana... szykuj się na przyjazd policji.
Twój Post napisany przez Ciebie na: "Sadistic.pl", został usunięty przez Administratora lub Moderatora.
Powód: Zgłoszenie od Dyzurnet.pl - pkt. 4.5 Regulaminu
Treści rasistowskie / nawołujące do przemocy
Twój Post napisany przez Ciebie na: "Sadistic.pl", został usunięty przez Administratora lub Moderatora.
Wciśnięta 'napadówka' i przyjazd po 45min? Acha.
Ciekawe, czy wszędzie te napadówki tak działają..
Ciekawe, czy wszędzie te napadówki tak działają..

Niektórzy użytkownicy portalu informują policję o takich komentarzach sadol.pl/cyganskie-paranoje-uwazaj-co-piszesz-o-romach-vt191375.htm
mam nadzieje ze ten pasztet i batony nie wrocily na polke, jeszcze ktos syfa dostanie....

Nieroby, zabrać im zasiłki to sami się wyniosą, ale u nas dostają lepsze pieniądze niż Polacy. Szkoda że nie mamy legalizacji broni palnej. Stara prukwa by się zesrała że by mop nie pomógł.

skalar, dzwoń po papugę! jak tak można!? niewinnych obywateli o kradzież posądzać!
kustoszpan napisał/a:
sługaSzatana... szykuj się na przyjazd policji.
Sorry, jeśli zaobserwuję przejawy kultury cygańskiej i zechcę je udokumentować w jakikolwiek sposób (opowieść, zdjęcie srającego na środku ulicy małego cyganka wysadzanego przez mamunię, filmik jak wataha nastoletnich cygańskich kogutów wozi się po mieście tak że słychać ich przecznicę dalej - wszystko piszę z doświadczenia) to będzie to znaczyło że rozpowszechniam treści rasistowskie? Nie, po prostu dokumentuję rzeczywistość, przykrą rzeczywistość i cygańskie zachowania. Nawet srający kloszard ma tyle przyzwoitości by pokazać dupsko gdzieś za budynkiem lub w bramie, a nastoletni synusiowie polskiej klasy robotniczo-chłopskiej głośnością dorównują cyganom praktycznie tylko po zaprawieniu alkoholem.

Przepraszam jakos nie wierze w te historie(szczegolnie wyzywanie od bialych kurew) jak i w wiekszosc zamieszczonych na stronie piekielni.pl, co nie znaczy ze jestem milosnikiem ciawusow.

Hehe "Brunatna Fala" odnosi się do tego tematu całkiem trafnie
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie