Tosiewytnie.pl na poprawe humoru. Chłopaki w formie.
b................2
2013-06-03, 17:22
0:41 to ja
To szamponu i dezodorantów trzeba codziennie używać? To chyba jakaś propaganda przemysłu kosmetycznego, jak sie do ludzi nie wychodzi to można sobie śmierdzieć, poza tym krótkowłosym się włosy wolno brudzą.
p................a
2013-06-03, 18:30
Nie wiem co ten na początku robił w kiblu jeśli musiał potem myć zęby.
P................2
2013-06-03, 21:17
Jeśli chodzi o szampony i mycie włosów to rozumiem myć je (tj. włosy dla niekumatej części sadistica, która ma problemy z rozumieniem treści) raz na dwa, trzy dni, ponieważ przesuszają się one przez częste mycie co prowadzi do osłabienia ich chorób skóry. Co do dezodorantów to trzeba ich używać codziennie, chociaż z rańca bo jak jedzie się rano autobusem to często i gęsto znajdzie się jakiś okrutnik co podnosi ramiona do góry i capi w całym pojeździe, takim to tylko penis w ucho.
Jakiej formie? Oni nigdy w niej nie byli.
w................d
2013-06-05, 8:21
nigdy nie oglądałem pedałów tych, capią mi nawet jak umyją ręce i to przez monitor.
K................n
2013-06-05, 8:55
z ludźmi w komunikacji miejskiej to bywa tak, że dezodorant im nie pomoże, bo albo niedomyte jełopy, albo co gorsza mają skisłe niedosuszone ubrania prane jeszcze za czasów Gomułki...
Ja tu myślę znowu jakieś padalskie p🤬lenie albo gościu co pyta ludzi czy może im wylizać dupę... a tu nie miłe zaskoczenie porządny film o sraniu
m................8
2013-06-05, 9:25
przepraszam k🤬a co to robi na głównej??!!
mat88 napisał/a:
przepraszam k🤬a co to robi na głównej??!!
Gówno, obejrzyj to się przekonasz
podpis użytkownika
Wakacje to najgorszy czas dla Sadistic.pl
Chodź byś trzepał dwa tygodnie,
kropla i tak spadnie w spodnie
t................o
2013-06-05, 10:27
toaletowy mini bolid motor z jakiegoś crosika 125?
B................ź
2013-06-05, 11:09
A gdzie umyć ręce po wizycie w toi toi jak tam niema żadnego zlewu?