JoSeed napisał/a:
Świat zmierza w złym kierunku... 🤦
Jak ZMIERZA??? Juz od dawna pozostalo tylko czekac na reset, zaczelo sie mniej wiecej od powstania pokemonow na telefon i od tamtego momentu co raz szybciej zaczelismy sie uwsteczniac az do dzisiaj ONO JEGO itp . XD
Seymouro1908 napisał/a:
Bycie k🤬ą troszkę odbiera z seksapilu tej biednej zagubionej istocie.
Nie mówię, że k🤬ą nie jest, ale przynajmniej nie oszukuję swoich instynktów gdy widzę coś atrakcyjnego. Wielu jednak ludzi zachowuje się tak, że pogardza czymś co jest dla nich niedostępne - byle tylko umniejszyć temu w swoich oczach. Tak właśnie, jak myślę, jest w tym przypadku i stąd powyższe komentarze.
Love_is_Love napisał/a:
Nie mówię, że k🤬ą nie jest, ale przynajmniej nie oszukuję swoich instynktów gdy widzę coś atrakcyjnego. Wielu jednak ludzi zachowuje się tak, że pogardza czymś co jest dla nich niedostępne - byle tylko umniejszyć temu w swoich oczach. Tak właśnie, jak myślę, jest w tym przypadku i stąd powyższe komentarze.
Zgadzam się z tym co napisałeś. Też oczywiście jest to atrakcyjna laseczka ale czy puknął byś taką wiedząc ilu było przed Tobą?

Quassar napisał/a:
Zwykły szlauf na takie należy jeszcze bardziej uważać z racji tego że może to byc już nosicielka HIV.
Myślę, że bezpieczniej iść na jakieś k🤬y od 300zł one zazwyczaj robią badania i zachowują ostrożność. Mimo że mają więcej klientów niż taki szlaufy, to dalej wydaje się to bezpieczniejsza opcja.
Takie szlaufy jak ona najczęściej walą się pijane po imprezach i najczęściej bez gumy.
No i jej p🤬lenie, że to nie ma znaczenia. Ma i to duże raczej normalnej relacji z nikim nie stworzy. Tam za dużo się we łbie jej pozmieniało.
@Kogucik_Bałamucik
Burn! Loot! Murder!

podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!
jak na bandę zwyroli podniecających się przy najgorszym gównie z harda, to jesteście strasznie "porządni"
podpis użytkownika
God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!
Nie wiem w czym problem - są k🤬y, laski lubiące się r🤬ać, nie lubiące, łatwe, takie za którymi musisz połazić, wieczne dziewice, cnotki niewydymki itd itp - cały przekrój zachowań związanych z seksem, i to jest piękne. Jak by wszystkie były takie same, to by najnormalniej było nudne, a tak to nie wiesz do końca na jaką trafisz
Ten podcast pokazuje dlaczego każda religia, każda cywilizacja dokłada wszelkich starań, by utemperować puszczalstwo k0bit

moja roxana ma 32 lata i jak jak pytałem o liczby to chwaliła się że ponad 2tys
Widzę tu dużo komentarzy w stylu "k🤬a", "worek na spermę".
Chętnie rzucacie w nią kamieniem, ale w rzeczywistości na 100% myślicie - fajna dupcia, fanie byłoby taką spotkać w klubie i por🤬ać się.
Katolska mentalność.
Chętnie rzucacie w nią kamieniem, ale w rzeczywistości na 100% myślicie - fajna dupcia, fanie byłoby taką spotkać w klubie i por🤬ać się.
Katolska mentalność.
Jeśli ma 20 lat, a seksy zaczęła uprawiać w wieku 18 (zgodnie z tamtejszym prawem) to średnio co tydzień miała innego kolesia, czyli na każdej sobotniej imprezie puszczała się z jakimś ledwo poznanym facetem.