jak na bandę zwyroli podniecających się przy najgorszym gównie z harda, to jesteście strasznie "porządni"
Nie "porządni", tylko pożądni. Od pożądać

podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!
Widzę tu dużo komentarzy w stylu "k🤬a", "worek na spermę".
Chętnie rzucacie w nią kamieniem, ale w rzeczywistości na 100% myślicie - fajna dupcia, fanie byłoby taką spotkać w klubie i por🤬ać się.
Katolska mentalność.
Masz rację, tylko niepotrzebnie mieszasz w to katolickość.co mentalność ma z tym wspólnego?
Podcast to „Whatever”, generalnie polecam wszystkim którzy lubią oglądać jak feminizm jest równany z ziemią.
Wskazany angielski na poziomie ameby.
Jak to randomowa, toż to Molly Little
Ps. tak jestem ekspertem
Faktycznie, masz rację... Niemal dziecko z niej, a już taka skrzywiona... 🤔
Chętnie rzucacie w nią kamieniem, ale w rzeczywistości na 100% myślicie - fajna dupcia, fanie byłoby taką spotkać w klubie i por🤬ać się.
Katolska mentalność.
Daj spokój, to obrzydliwe jest dla każdego normalnego. Kiedy byś nie zatknął, to jej jeszcze sperma po udach będzie płynąć po poprzedniku.
[ Dodano 2025-01-30, 19:13 ]
Ten podcast pokazuje dlaczego każda religia, każda cywilizacja dokłada wszelkich starań, by utemperować puszczalstwo k0bit
Islam ma bardzo zdrowe podejście do kobiet. Te istoty puszczone na wolności luzem bez nadzoru degenerują się, robią wszędzie syf. Nie nadają się do pracy, szkoły bo gdzie się pojawią tam wprowadzają sobie swój bałagan, chore relacje, mobbing. Wszystko staje się zależne od fazy ich cyklu. Nie potrafią rozmawiać, zżera je zazdrość. Ucywilizowanie ich i wpuszczenie do społeczeństwa było ta prawidłowe, jak wpuszczenie psa do domu, czy kota na łóżko.
ale w rzeczywistości na 100% myślicie - fajna dupcia, fanie byłoby taką spotkać w klubie i por🤬ać się.
Katolska mentalność.
Ogólnie mężczyźni mają instynkt opieki nad świnkami. Katolicy też. Bez tego ludzkość by wyginęła. Dawniej k0bity na to zasługiwały. Dziś się zdegenerowały, ale dawne obyczaje wkrótce wrócą.
Dobrze ułozona kobieta może być najlepszym przyjacielem człowieka.
Normalna dziewczyna w jej wieku ma max kilka.....
kogo to obchodzi ile jakas randomowa k🤬a miala k🤬sów
mnie ździebko obchodzi bo chce wiedzieć czy taka wylotówka jest wstanie przej🤬 cała gminne bo wieś odhaczyła
[ Dodano: 2025-01-30, 21:23 ]
Katolska mentalność.
ja jedniej powiedziałem że jest pojemnikiem na sperme i czy nie nawalić jej do słoika by robiła sobie maseczke
Potem i tak jakiś broniący niewiast białorycerzyk jej się oświadczy. Kto wie, moze nawet w miejscu pracy

podpis użytkownika
Hava, hava nagila þú ekki skíla farðu í rassgat helvitis gamli pungur þú