Główna Poczekalnia (16) Soft (7) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Przed chwilą
Trailer najnowszej produkcji studia Ubisoft. Multiplayer, zabójstwa Coś miłego dla oka, świetnie zmontowane.
(lepsza jakość na YT)

WUBWUBWUBWUBWUBWUBWUBWU
BWUBWUBWUBWUBWUBWUBWUBWU
BWUBWUBWUBWUBWUBWUBWUBWUBW
UBWUBWUBWUBWUBWUB
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
damian12091988 2011-09-22, 23:50 2
@up
świetny komentarz łap piwo

Assasin to świetna seria - powala grafika, motyw odwołania do historii i ciągłe dążenie autorów do innowacyjności to jedna z niewielu gier którą kupił bym oryginalną gdybym nie miał dostępu do torrentów i linków z rapid'a
Zgłoś
konto usunięte 2011-09-23, 0:35
Assassins Creed to fajna seria przygodówek i zawsze będe miło wspominał. Widzę też, że niektórzy zachwalają sobie bete Revelations. Grałem przez jakiś czas i mnie osobiście nie przekonało - Zjazd na całego z multi Brotherhooda... no może z paroma drobnymi nowościami. Teraz to tylko czyham na BF3 i CoD MW3. Oba tytuły jakoś bardziej do mnie przemawiają, aczkolwiek nowego AC też sobie sprawię.
Zgłoś
jastszomp 2011-09-23, 2:02
ty teken to ty chyba z pieluchy dopiero wyszedłeś skoro twierdzisz że assasins creed to jest gra dla sadysty. W dupie byłeś i gówno widziałeś i piwa ode mnie na pewno nie dostaniesz, no chyba że tygodniowego zwietrzałego votla po którym największy żul zerzygał by się na rzadko
Zgłoś
konto usunięte 2011-09-23, 2:07
jastszomp napisał/a:

tygodniowego zwietrzałego votla po którym największy żul zerzygał by się na rzadko

Po piwie chyba ciężko na twardo się... "zerzygać".
Zgłoś
teken 2011-09-23, 16:09 6
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Takewon 2011-09-24, 9:38
@up

ale masz syf na stoliku
Zgłoś
konto usunięte 2011-09-24, 9:43
@teken
Piwo za płytki CDA ^^.
Btw, ładna kolekcja
Zgłoś
antykreator123 2011-09-24, 9:57
odrobina dubstep i wszystko sie podoba......żałość
Zgłoś
konto usunięte 2011-09-24, 9:59
Już gdzieś widziałem tę półkę z płytami.
Zgłoś
bonCziki 2011-09-24, 10:21 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2011-09-24, 12:44
Zgłoś
konto usunięte 2011-09-24, 14:22
Zgłoś
konto usunięte 2011-09-24, 15:07
Zgłoś
konto usunięte 2011-09-24, 15:26
To samo co w AC I, II, Brotherhood tylko z lepszą grafiką. Ogólnie gra jest dobra, ale wydawać 150zł po raz kolejny za to samo co w poprzednich częściach jest bez sensu.
Zgłoś
konto usunięte 2011-09-25, 1:02
A więc to tak mieszka biedota
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem