Trailer najnowszej produkcji studia Ubisoft. Multiplayer, zabójstwa

Coś miłego dla oka, świetnie zmontowane.
(lepsza jakość na YT)
WUBWUBWUBWUBWUBWUBWUBWU
BWUBWUBWUBWUBWUBWUBWUBWU
BWUBWUBWUBWUBWUBWUBWUBWUBW
UBWUBWUBWUBWUBWUB
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@up
świetny komentarz łap piwo
Assasin to świetna seria - powala grafika, motyw odwołania do historii i ciągłe dążenie autorów do innowacyjności to jedna z niewielu gier którą kupił bym oryginalną gdybym nie miał dostępu do torrentów i linków z rapid'a
konto usunięte
2011-09-23, 0:35
Assassins Creed to fajna seria przygodówek i zawsze będe miło wspominał. Widzę też, że niektórzy zachwalają sobie bete Revelations. Grałem przez jakiś czas i mnie osobiście nie przekonało - Zjazd na całego z multi Brotherhooda... no może z paroma drobnymi nowościami. Teraz to tylko czyham na BF3 i CoD MW3. Oba tytuły jakoś bardziej do mnie przemawiają, aczkolwiek nowego AC też sobie sprawię.
ty teken to ty chyba z pieluchy dopiero wyszedłeś skoro twierdzisz że assasins creed to jest gra dla sadysty. W dupie byłeś i gówno widziałeś i piwa ode mnie na pewno nie dostaniesz, no chyba że tygodniowego zwietrzałego votla po którym największy żul zerzygał by się na rzadko
konto usunięte
2011-09-23, 2:07
jastszomp napisał/a:
tygodniowego zwietrzałego votla po którym największy żul zerzygał by się na rzadko
Po piwie chyba ciężko na twardo się... "zerzygać".
@up
ale masz syf na stoliku
konto usunięte
2011-09-24, 9:43
@teken
Piwo za płytki CDA ^^.
Btw, ładna kolekcja
odrobina dubstep i wszystko sie podoba......żałość
konto usunięte
2011-09-24, 9:59
Już gdzieś widziałem tę półkę z płytami.
konto usunięte
2011-09-24, 12:44
konto usunięte
2011-09-24, 14:22
konto usunięte
2011-09-24, 15:07
konto usunięte
2011-09-24, 15:26
To samo co w AC I, II, Brotherhood tylko z lepszą grafiką. Ogólnie gra jest dobra, ale wydawać 150zł po raz kolejny za to samo co w poprzednich częściach jest bez sensu.
konto usunięte
2011-09-25, 1:02
A więc to tak mieszka biedota