Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Trailer najnowszej produkcji studia Ubisoft. Multiplayer, zabójstwa Coś miłego dla oka, świetnie zmontowane.
(lepsza jakość na YT)

WUBWUBWUBWUBWUBWUBWUBWU
BWUBWUBWUBWUBWUBWUBWUBWU
BWUBWUBWUBWUBWUBWUBWUBWUBW
UBWUBWUBWUBWUBWUB

podpis użytkownika

Zgłoś
S................k 2011-09-25, 10:20
C🤬jowe tekstury, pewnie wersja z konsoli.
Zgłoś
N................s 2011-09-25, 20:17
juz sie nie moge doczekac !! odrazu jak wyjdzie to ja kupuje

@abdulan jasne, zazdrosc zzera -.-
Zgłoś
E................n 2011-09-26, 15:25
Nudny ten Creed.
Zgłoś
N................s 2011-09-26, 18:17
@evilsoran jak sie nie umie grac to tak jest....
Zgłoś
S................k 2011-09-26, 21:24
Nexures napisał/a:

juz sie nie moge doczekac !! odrazu jak wyjdzie to ja kupuje

@abdulan jasne, zazdrosc zzera -.-

Ohohoho, no już, ciekawe czego mam zazdrościć... Ta gra będzie także na PC.

Tekstury c🤬jowe i tyle, popatrz na postaci. Wiem, wiem, trzeba k🤬a coś powiedzieć, bo się broni swego, ale takie gadanie możesz sobie darować. Raczej nie możesz zaprzeczyć, że obecnie tekstury na PC będą bardziej wyraźne i lepszej jakości. Konsole mają to do siebie, że są zdecydowanie lepsze od większości PC w okresie kiedy wychodzą na rynek, później przewaga się zmniejsza. W tej chwili jesteśmy na etapie, w którym konsole pod względem ilości RAM i architektury GPU zostały daleko za PC. Pora na nową generację.

Nie, nie jestem fanem PC czy konsol, nie gram w gry od jakiegoś czasu (wyjątek to Wiedźmin 2, którego zaliczyłem bo grałem w jedynkę), mówie to co widzę, a widzę złe tekstury. Jedyna gra, której pewnie poświęce troche czasu to BF3.
Zgłoś