Główna Poczekalnia (11) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:07
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
SPIERDOLIX 2020-02-09, 0:00 2
Łapki wyrobione już od dziecka, przy trzepaniu ojcu podczas dobranocki to i paluszki zwinne
Zgłoś
Reyser 2020-02-09, 0:01 15
Nabrała doświadczenia jak waliła dwóm naraz z tego taboretu to teraz szpanuje. Tamci tez byli czarni.
Zgłoś
konto usunięte 2020-02-09, 0:37
Za plecami nagrywającego pewnie jakiś Janusz z wąsem gra
Zgłoś
youzeck1984 2020-02-09, 1:52 3
Wolałbym żeby mi zagrała solówkę na flecie
Zgłoś
BrunerOvned 2020-02-09, 1:52 2
mariusz3pl napisał/a:

A mówią że takie potrafią tylko jedno...

Niby coś umie (a nawet jestem pod wrażeniem!), ale w sumie każda potrafi op🤬lić dwa instrumenty. Taka natura tego gatunku....
Tak czy siak - wybitnie r🤬able!
Zgłoś
Rejtan 2020-02-09, 2:11 157
Ale sp🤬olone komentarze
Zgłoś
konto usunięte 2020-02-09, 2:11 2
BrunerOvned napisał/a:

Niby coś umie (a nawet jestem pod wrażeniem!), ale w sumie każda potrafi op🤬lić dwa instrumenty. Taka natura tego gatunku....
Tak czy siak - wybitnie r🤬able!

Tylko jedno, czyli jestem najpiekniejsza, zaskocz mnie, boli mnie glowa - na szczescie jest roxa, jej glowa nie boli

Zgłoś
XwirON 2020-02-09, 3:40 7
Rejtan napisał/a:

Ale sp🤬olone komentarze

jesteś na sadisticu nie oczekuj wiele
Zgłoś
cesarz1982 2020-02-09, 3:41 1
Jeśli ogarnia dwa fotepianina to napewno by dała radę tercet egzotyczny na dwie fujarki
Zgłoś
konto usunięte 2020-02-09, 4:12 2
Seryjnie, myślałem że jak wstanie to pokaże się wielkie dildo na którym siedziała i tym udowodniłaby że dz🤬ki potrafią coś innego niż grać na flecie,
A tak zong, nie rozumiem tytułu tego materiału, że niby piękne kobiety nie mają talentu do muzyki? Szowinistyczna świnio ty
Zgłoś
McQurwa 2020-02-09, 6:42 1
biedna musiała dużo klęczeć, sądząc po spodniach
Zgłoś
Marcinzursusa 2020-02-09, 6:51 1
Dobry fiuterał
Zgłoś
czerczil 2020-02-09, 7:54
ja tam bym wolal zeby mi zagrala na flecie
Zgłoś
konto usunięte 2020-02-09, 8:28 1
I teraz pytanie, czy gdyby nie była ładna albo ubrałaby się inaczej to też miałaby tyle wyświetleń?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem