TechnoVikingSven napisał/a:
gdzie Ty tu widzisz pianino...
Zmieniłem na fortepian, już jest git czy to jeszcze co innego ?

Troche niefart dla grajka ze nie bylo zadnych kobiet w barze. Dupy leca na taki szajs.
Miałem kiedyś okazję też pokazać swoje umiejętności muzyczne po pewnym melanżu. Wyszedłem wcześniej bo się naj🤬em ale po kilkuset metrach na powietrzu poczułem się lepiej. Wbijam do pierwszego lepszego baru całe szczęście otwarte jeszcze ale pusto. Wino wyj🤬em bo nie było nic innego zjadłem kilka czipsów i zacząłem grać nutkę z Vabanku. Nagle policja, izba wytrzeźwień i przej🤬e. Dopiero po kilku godzinach powiedzieli mi że to był kościół.
@kubson
Indila - Dernière Danse
youtube.com/watch?v=K5KAc5CoCuk
Dre czy jak mu tam się chowa przy tym
Mimo że sam jestem zwolennikiem metalu/rocka etc. to lubię tego posłuchać od czasu do czasu
Indila - Dernière Danse
youtube.com/watch?v=K5KAc5CoCuk
Dre czy jak mu tam się chowa przy tym

@Up Ja p🤬le
masz jasno filmik podpisany że to mush up z kawałków Dr Dre, na dodatek ktoś wstawił link do konkretnego kawałka, który tutaj ponowię. Gdzie ty widzisz Indilę....
youtube.com/watch?v=X_iuSoyvExo

youtube.com/watch?v=X_iuSoyvExo
Rzeczywiście o Indile mi chodziło, stąd kojarzę właśnie ten rytm

faktycznie pierwszeństwo bitu dla Dr Dre... Aczkolwiek taką zgrywkę na fortepianie moja 6-letnia còra może się nauczyć w tydzień, więc szału nie ma...
nawet na kanale yt jest napisane "mashup include Still Dre and What's the Difference."