👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Facet z długimi paznokciami to jedna z bardziej obrzydliwych "rzeczy" na świecie :|

Faktycznie fajnie i nietypowo zagrane. Myślałem, że znowu będzie jakieś gówno identyczne jak inne wykonania.
Dobra, to teraz czekamy na spoilery od ludzi, którzy już przeczytali książki

wrocgirl napisał/a:
Facet z długimi paznokciami to jedna z bardziej obrzydliwych "rzeczy" na świecie :|
To sadol czy pudelek ?

Gościa poznałam już jakiś czas temu, jest świetny : >
To jego kanał na youtube: youtube.com/user/AcousticLabs?feature=g-user-u
To jego kanał na youtube: youtube.com/user/AcousticLabs?feature=g-user-u
@wrocgirl
tego wymaga gra klasyczna na gitarze, ale co Ty możesz wiedzieć jak potrafisz jedynie na flecie przygrywać
tego wymaga gra klasyczna na gitarze, ale co Ty możesz wiedzieć jak potrafisz jedynie na flecie przygrywać

BulaKSSG napisał/a:
Dobra, to teraz czekamy na spoilery od ludzi, którzy już przeczytali książki
![]()
"Evrybody dies". Chociaż, w tym przypadku to żaden spoiler

Ajj.. Sam zamierzam przeczytać serie "Pieśni lodu i ognia" ;p Jak przeczytam, to napewno wam zaspoileruje!!
Sam czytam komiks "The walking dead" to mogę wam jebnac spoilera
(a komiks marzenie ;p flaki, ucinane lby, krew, zombie tralala komiks dla sadola).
Sam czytam komiks "The walking dead" to mogę wam jebnac spoilera

JaskowskiBoSS napisał/a:
Może ktoś podać te taby ? Byłbym wdzięczny : )
Masz przecież wszystko czarno na białym gdzie położyć paluszek. W dupach się poprzewracało ludziom od tego guitar pro.

Jak chcecie to macie: Freyowie z Lannisterami podstępnie rozje**ą Starków, Geoffrey zdechnie na swojej uczcie weselnej a stary Lannister dostanie bełt w brzuch podczas załatwiania potrzeby fizjologicznej czytaj pot. srania.
Nie ma za co.
Nie ma za co.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie