Producent ponoć później zmienił zdanie i zmienili na inną zawartość skrzyni bo ta scena była zbyt hardcorowa
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
21 minut temu
heh uwielbiam tą książkę (i serial aczkolwiek książka lepsza - Ci co mi napiszą przecież było tak samo przeczytali chyba tylko tom 1). Chociaż ostatnie odcinki trochę mnie zawodzą. Jakby zarżnęli Aryę zamiast Littlefingera było by bardziej w stylu Martina (sorka za spojlera
). Przez cały sezon 7 nie zginął żaden Stark i Lanister, słabo!
@up, A to miał być ostatni sezon? będzie chyba jeszcze jeden nie?
Tego karalucha skądś znam hehe
sadol.pl/zabawa-w-pubie-uk-vt451143.htm
sadol.pl/zabawa-w-pubie-uk-vt451143.htm
Gorąco polecam książkę "Gra o Tron" wraz ze wszystkimi tomami.
Serial trochę ssie, jest parę różnic względem książki aczkolwiek nie zmieniają one zbyt wiele.
Serial trochę ssie, jest parę różnic względem książki aczkolwiek nie zmieniają one zbyt wiele.
krasnal_hałabała napisał/a:
@up, A to miał być ostatni sezon? będzie chyba jeszcze jeden nie?
nic takiego nie napisałem aczkolwiek sezonów od początku miało być rzeczywiście 7 nie 8 (a może 9?), najwyraźniej zbyt złote jaja to znosi żeby skończyć to kręcić.
nowynick napisał/a:
heh uwielbiam tą książkę (i serial aczkolwiek książka lepsza - Ci co mi napiszą przecież było tak samo przeczytali chyba tylko tom 1). Chociaż ostatnie odcinki trochę mnie zawodzą. Jakby zarżnęli Aryę zamiast Littlefingera było by bardziej w stylu Martina (sorka za spojlera
). Przez cały sezon 7 nie zginął żaden Stark i Lanister, słabo!
Śmierć smoka była zajebista.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie