Dał bym piwo, ale i tak nie zdążysz go wypić bo wyschnie.

Dyadya_Sasza napisał/a:
http://bash.org.pl/4846590/
Jak kopiować to oryginał moim zdaniem, a nie kopię kopii![]()
i po c🤬j to dajesz k🤬a tu ?Niech było k🤬a gdzie chciało ale obecnie jest tu i c🤬j kogo obchodzi ze bylo na bashach kwejkach,,,
kszh19
Dziecko, stul mordę, pokazujemy oryginał, nie kopię. Do zbiorczego z basha tym
Dziecko, stul mordę, pokazujemy oryginał, nie kopię. Do zbiorczego z basha tym

gorzej jak wszyscy będą siedzieć a prawdziwa chytra baba z radomia wpadnie przez okno a zajebie zbyszka..
podpis użytkownika
facebook.com/komarywczekoladzie
@kszh19
Typowe myślenie polaczka - po co mi oryginalne buty, jak można podróby, po co mi oryginalna woda toaletowa, jak można podróbę za 10% ceny
Typowe myślenie polaczka - po co mi oryginalne buty, jak można podróby, po co mi oryginalna woda toaletowa, jak można podróbę za 10% ceny
Zostawiłem miejsce dla nieznajomego gościa, ale pomyślałem, że to może być Radomiak... i schowałem talerz.

MCL napisał/a:
kszh19
Dziecko, stul mordę, pokazujemy oryginał, nie kopię. Do zbiorczego z basha tym![]()
Totalny brak agumentów "dziecko" dojeb ze biedka wieśniak i polaczek udowodnisz jaki jestes zajebisty i k🤬a nad wszystkim
no łądnie ładnie zanim to napisałem juz poleciały wyzwiska na poziomie gimnazjum
Ale się przyp🤬alacie, basha nie czytam, a znalazłem gdzie indziej. Pisze gdzieś na screenie że bash? Nie. Więc jak na moje to zostaje na głównej. Cisza gimby, idźcie na piccolo, a nie hejtujcie pod tematem.
@Qyyn.Nikol
p🤬lisz i tyle,a co jak by podał że inne źródło to by cie bardziej śmieszyło? pewnie jesteś z tych bananowych chłopaczków co wszystko muszą mieć oryginalne że by się pochwalić i im większy znaczek tym lepsze? do której grup należysz tej co z czapeczek nie zrywają hologramów czy "nerkę"nosisz na ramieniu że by było widać "krokodyla"?
p🤬lisz i tyle,a co jak by podał że inne źródło to by cie bardziej śmieszyło? pewnie jesteś z tych bananowych chłopaczków co wszystko muszą mieć oryginalne że by się pochwalić i im większy znaczek tym lepsze? do której grup należysz tej co z czapeczek nie zrywają hologramów czy "nerkę"nosisz na ramieniu że by było widać "krokodyla"?
co jak co ale jest byk! przed "i" nie stawia się przecinka!

podpis użytkownika
Bóg zesłał mnie na Ziemię, żebym wk🤬iał ludzi