👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Powinien dostawać liścia z samego rana jak się obudzi.
Mi pomaga. Trzy liście na ryj i do roboty.
Od ponad roku nie biorę Clonazepam'u

Mi pomaga. Trzy liście na ryj i do roboty.
Od ponad roku nie biorę Clonazepam'u

czy ktoś chce czy nie chce esport istnieje i ma się nie tylko dobrze ale i coraz lepiej. tak jak kolega wyżej napisał: Ocelote - koleś zarabia 600k euro rocznie (to daje jakies 2,5mln zł) na głupiej grze. a koreańce za finał sezonu 3 dostali 1mln $ do podziału (a to tylko jeden - co prawda najważniejszy - turniej). jakby im podliczyć wszystkie mniej ważne turnieje to daje niezłą sumkę na miesiąc. nie mówiąc o darmowych zaproszeniach na turnieje, opłacane przeloty i hotele. w USA dają wizy zawodnikom, którzy przyjeżdżają do nich na tego typu turnieje. z samych streamów wychodzi im koło 10k zł na miesiąc.

@ogonix
To może wrzućmy League of Legends, do przyszłej olimpiady jako dyscyplinę sportową?
Tu nawet nie ma w tym filmiku sportowej złości, jest totalne wynaturzenie, sięganie do instynktów zwierzęcych.
To może wrzućmy League of Legends, do przyszłej olimpiady jako dyscyplinę sportową?
Tu nawet nie ma w tym filmiku sportowej złości, jest totalne wynaturzenie, sięganie do instynktów zwierzęcych.

@Vendal akurat na tym filmie grają jak cioty i drą ryja jak cioty

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie