👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ta pseudo dziennikareczka, sama se z dzyndzla zjedzie w domu po takim szczerym nagraniu...
Zaczepia cię taka na ulicy i karze gadać do mikrofonu, w naszej wersji wyszło że koleś będzie grał w grę, Tomb Raider, tutaj niestety pani się wycwaniła i zapytała co będzie robił jak nie będzie grał, a to oczywiste że zawodowy gracz jak nie gra to wali gruchę.
i tak c🤬jowe jak na sadisica - wolimy wypadki albo morderstwa a nie że ktoś jakieś bźdźiągwie powie, że se konia wali - c🤬j nam do tego
mam 186cm wzrostu, ale zawsze chcialem być niski - tak okolo 160cm, żeby kobiety patrzyly na mnie z gory. podnieca mnie to. życie jest niesprawiedliwe.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie