Zastanowmy sie nad sensem krzyczenia "Tato, dachowki leca", coz biedny ojciec mial poczynic gdy dwie bialoglowy darly sie w niebiosa wychwalajac imie swego fatra. Czy mial w imie swego honoru i obrony dachu domu rodzinnego wybiec i nakladac znow na dach ?
Jednym zdaniem:
K🤬a mac, po co ?.
Jednym zdaniem:
K🤬a mac, po co ?.
"Za ten TVN24 powinieneś bana dostać"
Ja też czekam aż gazeta polska uruchomi swój kanał telewizyjny bo poki co nie ma co ogladac. Same tylko zydowskie tveny polsaty i inne antypolskie media. Nielot kłaczyński zapewne przerwaca się teraz w grobie!
Ja też czekam aż gazeta polska uruchomi swój kanał telewizyjny bo poki co nie ma co ogladac. Same tylko zydowskie tveny polsaty i inne antypolskie media. Nielot kłaczyński zapewne przerwaca się teraz w grobie!
podpis użytkownika
I'm awesome. True story.
wortor napisał/a:
"Za ten TVN24 powinieneś bana dostać"
Dobrze że towarzysz Lenin mocno śpi i się nie przewraca.
podpis użytkownika
W̸̩͚̭̰̰͍̺̻̪̻̜̞̤̰̾͋̾̈̏̆͗̇ͨ͗͌̓̉ͨ͐̑͊͢A̴ͫͩ̉ͭ̆̓̿̂͌͐ͪ͑ͬ̍̿ ͒̑͛͟͠͏̴͚̫͙̣̻

Jak mnie wk🤬iają tego typu kobiety co ta w tle jest. O Boże, dachówki lecą - no k🤬a lecą, nic nie zrobisz z tym. Przestanie grad nap🤬lać to przestaną dachówki lecieć, a tylko panikę p🤬da sieje i dzieciaki się denerwują przez to bardziej.
Dokładnie tak jak @sliqe. Leca to leca, teraz to juz c🤬ja zrobia, nawet jakby slonie spadaly to co zrobic? Przeczekac i zrobic cos pozniej cos lepszego..

To "O boSZe" to mówi pewnie temu, by niemieć grzechu za wzywanie pana bożego nadaremno(jakby normalnie nie można powiedzieć "k🤬a mać") albo jest to jakiś odłam chrześcijaństwa, który kultywuje wiare w bosze...
1.nie będziesz miał tarcz do bosza innych przede mną
2.Czcij bosza swego i tarcze swoją...
1.nie będziesz miał tarcz do bosza innych przede mną
2.Czcij bosza swego i tarcze swoją...

prawdziwy męszczyzna jak jest grad to bierze kija i idzie grać w palanta ( oczywiście piłeczek nie bierze czeka na te z nieba)