👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
28 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

nie ma jak wysmiewac sie z ludzkiego nieszczescia, banda kretynow
ciekawa jestem jaka bylaby wasza reakcja gdyby cos takiego wam sie przytrafilo
czy wtedy tez tacy madrzy bedziecie????

ciekawa jestem jaka bylaby wasza reakcja gdyby cos takiego wam sie przytrafilo
czy wtedy tez tacy madrzy bedziecie????

fakty.tvn24.pl/krajobraz-po-nawalnicy,263153.html
sorry, oby was to samo spotkalo
pesymistyczne swinie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sorry, oby was to samo spotkalo
pesymistyczne swinie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wszyscy do ojca ,,dachówki lecą" a co on ma zrobić, zesrać się w gacie ??

zapewne większość tępaków z tej strony, którzy się z tego smieją siedzą sobie w bloku i dlatego im to loto, bo dach spółdzielnia naprawi, kwiatków, które wiosną się sadziło w ogródku wichura nie połamie, a żadnego zwierzęcia biegającego przed domem grad nie zabije. Ziemniaki zje sprowadzone z Pakistanu, czosnek z Chin, chyba że podwarszawskie blaszaki (markety) nawałnica zdmuchnie. oj, to wtedy będzie dopiero katastrofa meteorologiczna na skalę kraju

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie