👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:03

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@up x2 to jak odwiedzacie tez owe strony to zamiast marudzic, byscie wzieli dupe w troki i dokleili reszte fotek bo sa fajne a wiekszasc ludzi nie zaglada na kwejki itp portale
Pajace jak już coś to nie z żadnego kwejka, pedałka, muslimka i innego dziadostwa. Bede mial czas to dokleje resztę. Teraz pije zimnego browara bo mnie już sprzedają, bo nie dość ,że posiadam wyższe wykształcenie to pracuje na siebie. Teraz obejrzyjcie mecz i spać.

W kolorach czarnym i białym jakoś bardziej klimatycznie. Podkreślam, że fachowo nie obrabiam zdjęć oraz, że nie neguję wizji autora zdjęcia, po prostu chciałem ukazać mój punkt widzenia

1000 Shadows od pana który się zwie Herbert Baglione. Zrobione w w Parma City we Włoszech, a nie w Brazylii.
PS. wysilcie się troszkę przy tworzeniu tematów. CTRL+C, CTRL+V nie jest fajne. Wystarczyło mi samo google, żeby znaleźć te kilka informacji.
PS. wysilcie się troszkę przy tworzeniu tematów. CTRL+C, CTRL+V nie jest fajne. Wystarczyło mi samo google, żeby znaleźć te kilka informacji.

up@ posypuje głowę popiołem i dzięki za wyręczenie mnie w dodaniu reszty.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie