Tylko jedne zdjęcie? Coś słabo kopiowałeś z kwejka.
i
Raz na wozie, raz c🤬j Ci w dupę.
podpis użytkownika
Tak wcześnie, a już tak śmiesznie,i
Raz na wozie, raz c🤬j Ci w dupę.
@up x2 to jak odwiedzacie tez owe strony to zamiast marudzic, byscie wzieli dupe w troki i dokleili reszte fotek bo sa fajne a wiekszasc ludzi nie zaglada na kwejki itp portale
@tatapszemka no powinien, ale wk🤬ia mnie postawa dwoch pierwszych co placza skad to jest i zle skopiowane. Liczac na piwo bo napisza kwejk/gimbus/ciapaty. A troche wysilku z ich storny bylo by bardziej docenione jesli by dorzucili reszte w komentarzach skoro wiedza skad autor to wzial
Pajace jak już coś to nie z żadnego kwejka, pedałka, muslimka i innego dziadostwa. Bede mial czas to dokleje resztę. Teraz pije zimnego browara bo mnie już sprzedają, bo nie dość ,że posiadam wyższe wykształcenie to pracuje na siebie. Teraz obejrzyjcie mecz i spać.

W kolorach czarnym i białym jakoś bardziej klimatycznie. Podkreślam, że fachowo nie obrabiam zdjęć oraz, że nie neguję wizji autora zdjęcia, po prostu chciałem ukazać mój punkt widzenia

1000 Shadows od pana który się zwie Herbert Baglione. Zrobione w w Parma City we Włoszech, a nie w Brazylii.
PS. wysilcie się troszkę przy tworzeniu tematów. CTRL+C, CTRL+V nie jest fajne. Wystarczyło mi samo google, żeby znaleźć te kilka informacji.
PS. wysilcie się troszkę przy tworzeniu tematów. CTRL+C, CTRL+V nie jest fajne. Wystarczyło mi samo google, żeby znaleźć te kilka informacji.

up@ posypuje głowę popiołem i dzięki za wyręczenie mnie w dodaniu reszty.