Pozwólcie, że odmienię zacne słowo "k🤬a"
Mianownik(kto,co)-K🤬a
Dopełniacz(kogo,czego)-K🤬y
Celownik(komu,czemu)-K🤬ie
Biernik(kogo,co)-K🤬ę
Narzędnik(kim,czym)-K🤬ą
Miejscownik(o kim, o czym)-O K🤬ie
Wołacz(zwrot do kogoś, czegoś)-K🤬o!
Zwykłe słowo k🤬a i wiesz o co chodzi
Mianownik(kto,co)-K🤬a
Dopełniacz(kogo,czego)-K🤬y
Celownik(komu,czemu)-K🤬ie
Biernik(kogo,co)-K🤬ę
Narzędnik(kim,czym)-K🤬ą
Miejscownik(o kim, o czym)-O K🤬ie
Wołacz(zwrot do kogoś, czegoś)-K🤬o!
Zwykłe słowo k🤬a i wiesz o co chodzi
podpis użytkownika
Sadistic Uczy Sadistic Bawi Sadistic Ryje BeretY
no popatrz... a ja zawsze myślałem że "k🤬a"
to mój przecinek, zacny i ulubiony przecinek... a tu czego można się dowiedzieć
to mój przecinek, zacny i ulubiony przecinek... a tu czego można się dowiedzieć

Up
K🤬a to nasze słowo narodowe, jest rzeczownikiem, dopełniaczem, mianownikiem, przymiotnikiem, nazwą zawodu, charakteru, kropką, myślnikiem, przecinkiem, dwukropkiem, średnikiem i czym tylko k🤬a możesz sobie wymarzyć.
K🤬a to nasze słowo narodowe, jest rzeczownikiem, dopełniaczem, mianownikiem, przymiotnikiem, nazwą zawodu, charakteru, kropką, myślnikiem, przecinkiem, dwukropkiem, średnikiem i czym tylko k🤬a możesz sobie wymarzyć.

mam znajomka z rumunii (blondyn) i on się ode mnie nauczył "k🤬a" i tak się zastanawiał co to będzie jak wróci do siebie i mu się wymsknie "k🤬a" w autobusie czy gdzies wsrod kobiet, u nich to słowo ma tylko jedno znaczenie i nie używa się go zamiast przecinka:D

K🤬a wypowiedziane w odpowiedniej tonacji i z emocjami, potrafi wyjaśnić wszystko

Znikające posty i komentarze do ich treści. Piszący (robokkkop) , obrażający autorkę powinien dostać kabel a nie jakieś tam tylko usunięcie posta, zwłaszcza, że to recydywista. (subiektywna opinia )

e hójowe i nieśmieszne ale widze że zaczyna być na sadolu organizowany zamach na króla suchobongmana , kto wykryje ten spisssek ?