@up: Zgadzam się. Jeśli ktoś jeszcze nie oglądał to niech się wstydzi

ahh gdyby wszyscy "Polacy" tacy byli jak w tym filmie...
podpis użytkownika
Rock.
Clint to tak naprawde Krzysztof Kolumb, rodowity Polak! Jego matka była Azjatką a ojciec amiszem.
Z tego co mi wiadomo!
Z tego co mi wiadomo!
podpis użytkownika
Weź daj mi spokój.

Kocham ten film, niech ludzie mówią co chcą, dla mnie to jeden z najlepszych z Panem Clintem.
Kurewsko dobry film, polecam !
podpis użytkownika
Głupota nie zwalnia od myślenia.

Kawał Clinta - ponadczasowy, jeszcze brakuje wspominki o c🤬tym i byłby doskonały
Oglądanie tego z lektorem to kicha, nie słychać akcentów, idiomów, wyrażeń slangowych. W tym filmie bogactwo różnic językowych jest piękne. Inaczej mówią żółtki, meksyki, cz🤬chy "spooks" jak mówi Clint. "Niech się bydlak języków uczy" jak mówił klasyk
podpis użytkownika
Jedyne, czego nauczył się na wojnie, to zabijać innych, podobnych sobie, zanim oni zabiją jego, zawsze w imię chwalebnych i pustych idei, tym bardziej absurdalnych i podłych, im bliżej było pole walki.

"Oglądanie tego z lektorem to kicha"
Oglądanie każdego filmu z lektorem to kicha, jak k🤬a można?
A jak ktoś nie zna jezyka to niech ogląda z napisami, jak nie nadąża to jest skończonym idiotom i powinien się cofnąć do podstawówki.
Film zajebisty, oglądałem z 10 razy.
I powtarzam, oglądanie filmów z lektorem jest dla ograniczonych umysłowo bez mózgów.
edit. cała prawda
youtube.com/watch?v=VJ_Nq6YW2JY
Oglądanie każdego filmu z lektorem to kicha, jak k🤬a można?
A jak ktoś nie zna jezyka to niech ogląda z napisami, jak nie nadąża to jest skończonym idiotom i powinien się cofnąć do podstawówki.
Film zajebisty, oglądałem z 10 razy.
I powtarzam, oglądanie filmów z lektorem jest dla ograniczonych umysłowo bez mózgów.
edit. cała prawda
youtube.com/watch?v=VJ_Nq6YW2JY