p................a
2015-03-29, 17:32
Jeszcze wam mało GTA tutaj?
Niedoj🤬ych gejmerów won, ile wam trzeba powtarzać
podpis użytkownika
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, c🤬jki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie k🤬a chcieć.
a................r
2015-03-29, 20:09
Co to robi na sadolu?
m................8
2015-03-29, 20:25
@up Wylewać żale idźcie gdzie indziej. Tak trudno scrollować dalej? Tak trudno zignorować temat, który was nie interesuje? Oczywiście, trzeba wejść i wj🤬 swoje gówno warte 3 grosze.
Co do filmiku. Też sądze, żę GTA IV to najsłabsza część, żadna mnie jeszcze tak nie wynudziła. Daje piwko, bo też podziwiam pracę tego kolesia, porządnie zrobione, wiele informacji. Szacun
i pomyśleć, że mój świat skończył się na vice city
B................n
2015-03-29, 20:53
Znowu ta jebnięta gierka dla gimbazy?
r................0
2015-03-29, 20:56
3x@up
Jakby na tym polegała tematyka portalu to na co piątej stronie by można zatrzymać się na chwilę... a jeśli tych pigułek jest tyle co reklam farmaceutycznych w tv i radiu to godniej autorowi było by się poddać eutanazji.
G................6
2015-03-29, 21:32
A pc masters dalej czeka na V
VI najgorszą ? K🤬a lepiej mi się grało Niko i słuchało jego łamanego angielskiego z serbskim akcentem niż niekiedy w V. IV było dużym skokiem technologicznym w stosunku do poprzednich części, ciekawa fabuła i dobre postacie, V jest jak dla mnie trochę przereklamowane.
d................e
2015-03-29, 21:49
Ej, słyszycie jak ten koleś śmiesznie gada?
Goth666 napisał/a:
A pc masters dalej czeka na V
I c🤬j. Mody rozp🤬olą konsolowcom odbyty.
Ominęliście GTA Advance na GBA
@Goth666
Pojadę klasykiem: dzięki za beta testy.
r................t
2015-03-29, 23:13
moja ulubiona część, najlepiej ją wspominam. ta rewolucyjna grafika, technologia etc to jedno, ale fabuła przecudowna. Ciężka, trudna, bez happy endu i w tym słowiańskim klimacie. Wracałem do gry kilka razy, dotadtki też spoko chociaż ostatniemu bliżej klimatem do GTA V już. Piętka też zajebista, ale całkiem inny klimat.