📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu
nie potrafię zliczyć ile godzin spędziłem na sprzedawaniu aut w tym gta ;D Wehikuł Czasu
Gta 1, 2 ,3 potem Vice city i Sand Andreas.. W kolejnej genaracji IV i miasto z San Andreas jako Gta V, więc wnioskuję, że Gta VI będzie w Vice City i nazwa zapewne szóstki bd. Gta VIce City
Kolejność miast w Gta I to Liberty City- San Andreas- Vice City więc pewnie twórcy będą chcieli się do tej kolejności odnieść przy produkcji 6, gdzie ten cel już był zapewne od początku powstania GTA IV zaplanowany.
Kolejność miast w Gta I to Liberty City- San Andreas- Vice City więc pewnie twórcy będą chcieli się do tej kolejności odnieść przy produkcji 6, gdzie ten cel już był zapewne od początku powstania GTA IV zaplanowany.
gringo2412
pamiętam jak w podstawówce w to na informatyce ładowaliśmy:D (na kompach z windowsem 3.11)) kiedy wpisując kod na bronie "suckmyrocket" jeszcze nie wiedziałem co oznacza
Może na DOSie ??
pamiętam jak w podstawówce w to na informatyce ładowaliśmy:D (na kompach z windowsem 3.11)) kiedy wpisując kod na bronie "suckmyrocket" jeszcze nie wiedziałem co oznacza
Może na DOSie ??
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie