👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

a co młodszym zabraniasz proponuje otrzeć mleko z wąsów(jeśli masz)
pamiętam jak w podstawówce w to na informatyce ładowaliśmy:D (na kompach z windowsem 3.11)) kiedy wpisując kod na bronie "suckmyrocket" jeszcze nie wiedziałem co oznacza

Moja przygoda z GTA zaczęła się na VC a skończyła na SA haha, IV już mi nie chce płynnie chodzić, a o piątce można pomarzyć, a szkoda bo to fajna seria.

Ja z kolei nie zapomnę jak ojciec kupił Commodore 64, na jednej z kaset były jakieś wyścigi i gra pokroju swiv? (widok z góry, jeden jedzie jeepem i strzela, a drugi leci heli, no i oczywiście też strzela). Nie pamiętam dokładnie nazwy, ale nie zapomnę jak siedząc z nim na dywanie katowaliśmy joysticki. Raz go przyłapałem, że wstał o 3 w nocy, odpalił komodorca i do rana tłukł w te wyścigi. Zostały tylko wspomnienia
Mało kto grał w River Raida albo nawet w Ponga, gdzie kręciło się pokrętłem tylko
W szkole średniej na informatyce z kolei był Duke Nukem, a w domu CS po lanie
No, ale to już później.

W pigułce, a filmik 21 minut i to jedna część. I tak cały obejrzałem.
@vanarturro
Taa, ja dostałem w 2000 ps1, ale z tego co pamiętam nie trzeba było tej konsoli przerabiać, bo piraty i tak chodziły (mogę się mylić).
@vanarturro
Taa, ja dostałem w 2000 ps1, ale z tego co pamiętam nie trzeba było tej konsoli przerabiać, bo piraty i tak chodziły (mogę się mylić).

Facet ma głos jakby miał zatwardzenie, ale materiały robi dobre na gryonline.

Powrót do przeszłości, aż chyba poszukam gdzieś pierwszej części GTA w internecie razem z GTA London.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie