Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
jkllll485 2025-01-22, 12:53 56
Ale trzeba mieć zaj🤬y łeb...
Zgłoś
patmon 2025-01-22, 12:56 48
To jakiś chory na umyśle odpad, bo takie coś człowiekiem nie można nazwać. Zaj🤬 na miejscu takie ścierwo to mało. Ja siebie nie widzę w takiej sytuacji będąc świadkiem, bo do przyjazdu policji skakałbym smieciowi po głowie i kciuki w ślepia bym mu wbił, i c🤬j i to ja bym poszedł siedzieć. Jprdle niech mi nikt nie mówi, że takich odpadów można leczyć, czy resocjalizować, z takim odpadem to strach psa, czy kota zostawić, on wyjdzie z więzienia, czy psychiatryka i zrobi to samo. Wstanę rozchodzić emocje, przejdę się do kibla, bo się chyba zesrałem tak się wk🤬iłem 🤣
Zgłoś
cygan_obiezyswiat 2025-01-22, 12:58 14
Może nie miał na czekoladę z okazji Dnia Babci

podpis użytkownika

ORE,ORE,SZABADABA AMORE HEJ AMORE SZABADADABADA O MURIATY,O SZOGRIATY HAJDA TROJKA NA MIENIA
Zgłoś
Pablohasan85 2025-01-22, 13:00 9
Beka w c🤬j. A stare próchno jak kukła....
Zgłoś
Pizdokleszcz 2025-01-22, 13:12 41
Ja tam nie widzę żeby babcia się opierała więc po co oni się wp🤬lali w nie swoje sprawy

podpis użytkownika

Moja babcia mówiła: "Dzieciaku, nie szukaj takiej co ma duży biust, tylko takiej co bierze z dupy do ust".
Zgłoś
juderaus 2025-01-22, 13:16 2
Kutwa i tak bez minety? Prostak.
Zgłoś
cedrikk 2025-01-22, 13:34 3
Co tam robi Tuchaczewski ?
Zgłoś
keisats 2025-01-22, 14:04
o cię cuhj Panie
Zgłoś
smc 2025-01-22, 14:17 1
Kucaj, kucaj!!!
Zgłoś
zydu 2025-01-22, 14:47 9
patmon napisał/a:

To jakiś chory na umyśle odpad, bo takie coś człowiekiem nie można nazwać. Zaj🤬 na miejscu takie ścierwo to mało. Ja siebie nie widzę w takiej sytuacji będąc świadkiem, bo do przyjazdu policji skakałbym smieciowi po głowie i kciuki w ślepia bym mu wbił, i c🤬j i to ja bym poszedł siedzieć. Jprdle niech mi nikt nie mówi, że takich odpadów można leczyć, czy resocjalizować, z takim odpadem to strach psa, czy kota zostawić, on wyjdzie z więzienia, czy psychiatryka i zrobi to samo. Wstanę rozchodzić emocje, przejdę się do kibla, bo się chyba zesrałem tak się wk🤬iłem 🤣

to upadliniec, przypomniały mu sie historie dziadka, ale dziadek zapomniał dodać, ze jak szli gw🤬cic i mordowwać polskie kobiety i dzieci to na jedna stara polke dla bezpieczeństwa szli w 10 z widłami i siekierami, nic innego przygłupy nie umieli obsługiwać
Zgłoś
JoSeed 2025-01-22, 15:00
Gorzej, niż zwierzę... Jak trzeba być zdesperowanym, żeby tak się zachować? :/
Zgłoś
edek_kotek 2025-01-22, 15:06 1
Prezent z okazji dnia babci chciał jej dać.
Zgłoś
elim 2025-01-22, 15:58 3
W Afryce byłyby oponki i podpalenie, bo właściwie to najwłaściwsza kara dla takiego zboczeńca.
Zgłoś
DEADmanPL 2025-01-22, 15:59 5
Kurde stary już 20 lat nie żyje, okazja się trafiła jak nigdy żeby jeszcze przed grobową deską rury przepchał ktoś, ale niestety psy ogrodnika się zleciały i po przygodzie.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie