Puczysta napisał/a:
To właśnie pokazuje mózgi osób podatnych na byle gówno.
Twój mózg zachowałby się tak samo
Skoczyła jakby zobaczyła czarną pałe w fał wijarze.
podpis użytkownika
sarna23dotcom.wordpress.com/kinowanie/
coście zrobili z tym portalem jak mnie nie było?
nic. byl jest i bedzie co raz to c🤬jowszy
nic. byl jest i bedzie co raz to c🤬jowszy
K🤬a, posiadam vr już dość długo.
Przegrałem na nim setki godzin, chętnie dzieliłem się z kolegami, rodziną, a nawet z Babcią.
Nigdy nikt nie odj🤬 takiego gówna xD
Naprawdę tak ciężko jest nie zapomnieć że mamy ograniczoną przestrzeń w której możemy się swobodnie poruszać ?
Nwm jak z innymi, ale Oculus dosłownie wyświetla ci wielką czerwoną ścianę pokazującą limity ustalonego obszaru.
Przegrałem na nim setki godzin, chętnie dzieliłem się z kolegami, rodziną, a nawet z Babcią.
Naprawdę tak ciężko jest nie zapomnieć że mamy ograniczoną przestrzeń w której możemy się swobodnie poruszać ?
Nwm jak z innymi, ale Oculus dosłownie wyświetla ci wielką czerwoną ścianę pokazującą limity ustalonego obszaru.
nestii1227 napisał/a:
K🤬a, posiadam vr już dość długo.
nawet lepiej jak wyjdziesz poza wyznaczonego pola do grania pojawia ci się widok na pokój i wszystko widzisz, oglądam takie filmy i nie wierzę w co widzę

Szary_Jeleń napisał/a:
Laski są zbyt tępe żeby grać w gry.
Masz takie laski w swoim otoczeniu, jakie sobie znalazłeś