Główna Poczekalnia (4) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:07
Chciałbym wam pokazać co ciekawego istnieje na jednym z ogródków w Grodzisku Mazowieckim. Jednym słowem cmentarz legend motoryzacji.
Zdjęcia z 2006 roku.

Cytat:

Byłem tam 19 maja 2010 roku, i samochody są totalnie rozszabrowane ale i tak widok jest oszołamiający. Nie dziwię się ze zostało wszystko rozkradzione skoro sąsiadka widząca nas na placu pomiędzy samochodami z aparatami powiedziała ze byśmy brali co nam potrzebne bo to wszystko zgnije.

Kolejne zdjęcia 11 Maj 2011 rok.

I tak dochodzimy do końca tej smutnej historii. Koniec roku 2012.

Naprawdę kawałek dobrej historii motoryzacji
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
1nsecure 2013-09-08, 21:02
Z jednej strony serce pęka. Z drugiej strony nie będzie świętokradztwem, jeśli powiem, że to istna świątynia dla każdego fana czterech kółek.
I prawdziwy pomnik minionego XX wieku, który poza kurewskim lewactwem przyniósł nam też rozwój technologii i przede wszystkim... motoryzację.
Zgłoś
fun88 2013-09-08, 21:13
Pytanie co to za sprzętem robisz fotki?
Zgłoś
Skuteczny 2013-09-08, 21:15 4
Boewolf napisał/a:

No fuckin great. Może jeszcze dokładny adres podaj to obejrzysz festiwal złomiarzy!
Miejscówkę znam i byłem tam kilka razy ale nigdy nie mówię gdzie to jest, co więcej nie wspominam nawet w jakiej miejscowości. Szkoda żeby jakiś złomowy grabarz posilił się na tej kolekcji!!!

Miejscowość Kady. W pobliżu fermy drobiu, na łuku drogi powiatowej.

Współrzędne gps: 52°6'1"N 20°39'21"E

Pozdrawiam.
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-08, 21:19
To ktoś z okolicy nie zna tej miejscówki? :O
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-08, 21:27
Zapodaj jakimis legendami zwiazanymi z tym kolekcjonerem, to mnie bardziej interesuje niz foty
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-08, 21:34
Az dziw, ze to wszystko w Polsce i jeszcze nikt nie zezlomowal.
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-08, 21:35 1
A ja się pytam czemu jeszcze żaden pasjonat się nie dorwał do tej kolekcji, W niektórych przypadkach udało by się uzyskać nawet dowód rejestracyjny kiedy numery VIN by nie istniały. Dajcie znać na forach oldtimerów żeby złomiarze się nie dobrali do tego
Zgłoś
pepsiopc 2013-09-08, 21:42
Problem z własnością, a nie z chetnymi.
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-08, 21:48
Ale bym rozkręcał
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-08, 21:51 8
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
pepsiopc 2013-09-08, 22:13
Dobrze tak potomkom czerwonych ubeckich kur.. Jedynie aut szkoda...
Zgłoś
Mavi 2013-09-08, 22:16
Na złomniku było już parę razy o tej miejscówce. Tam stoi między innymi "Jaga" - samochód typu SAM wykonany przez Adama Słodowego i kilka innych ciekawostek niewymienionych w tekście.
Zgłoś
Bluzg 2013-09-08, 22:51
Widziałem na eksploracyjny.com takie fotki.

Najbardziej mi żal tego MG i Porsche.
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-08, 23:00
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
ellsworth 2013-09-08, 23:02
Złom jak złom, ale ktoś tu ma talent do robienia zdjęć
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem