Stworzyliśmy ostatnio krótki filmik o naszym klubie sportowym.
Zapraszam do oglądania
Jak na Polska produkcje
to musze przyznać ze fajne
piwko leci
Świetny pomysł dla młodych z tym torem. Może wyciągnie dzieciaki sprzed smartfonów, a nam dostarczy materiału na Harda.
m................4
2017-01-17, 22:24
Plus zajebisty za ładną jazdę, Poloneza Wraka, minus za skręcanie rowra kluczem dynamometrycznym. Użyłem takiego raz, skręcając korbę xtr przy kliencie.
@muody14
a co Ci nie pasuje w klucz dynamometrycznym? I co zrobiłeś nie tak przy skręcaniu korby?
podpis użytkownika
Jeżeli na samym początku idea nie wydaje się absurdalna, nie ma dla niej żadnej nadziei. - Albert Einstein
m................4
2017-01-18, 7:16
Co mi nie pasuje? Te zalecane momenty, jakoś mało tych Nm. A co do korby to miało wyglądać profesjonalnie, sobie bym jeszcze ćwierć obrotu dociągnął. Fakt faktem pourywało się gwintów za młodu zamin przyszło wyczucie.
r................4
2017-01-18, 8:12
Dobre chłopy jesteście
L................Z
2017-01-18, 9:44
Film inspirowany filmem Roam The Collective jak sądzę

Piwko leci, świetna robota.
@Moodyxcore co to znaczy "jak na Polską produkcję"? Jeśli chodzi o youtube to Polska jest w czołówce jeśli chodzi o jakość. Jeśli chodzi o przemysł filmowy ok, nic się wartego uwagi nie pojawia co nie znaczy, że Polskie firmy i Polscy specjaliści nie mają wkładu w produkcje z np hollywood.
@Johhnie Jakie koszta startowego zestawu do MTB ? Żeby się nie połamał (rower, nie użytkownik )
j................o
2017-01-18, 12:14
k🤬a mać. Może jeszcze Makłowicza wrzucicie i zaczniecie p🤬lenie o wyższości cebuli czerwonej nad żółtą. P🤬lona gimbaza.
z................e
2017-01-18, 13:54
mega!
pozdro Nowy Sącz
Ronin czy coś mniejszego?
Fajne, szkoda, że póki co stac mnie tylko na hardtaila, bo pośmigałbym na enduro. Może kiedyś się dorobię
świetnie zmontowany klip

piwko
podpis użytkownika
Bóg stworzył ludzi, a Samuel Colt uczynił ich równymi.