📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:42

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Znów Internet sprawia, że jestem niezdecydowany. Bo to, że p. Grażyna Żarko troluje, jest wiadome. Nie trzeba nic wyjaśniać, to jest fakt.
Ale godnym uwagi jest to, że użytkownicy ją hejtują. Że katol. Że głupia.
I tu zaczyna się zabawa ;] Być może oni też trolują?
Ale mam mętlik.
Ale godnym uwagi jest to, że użytkownicy ją hejtują. Że katol. Że głupia.
I tu zaczyna się zabawa ;] Być może oni też trolują?

Ale mam mętlik.
Kobieta chyba nie zdaje sobie sprawy, że w przypadku zabrania uczniowi telefonu nie ma prawa nawet go włączyć, a co dopiero odpalać jakieś gry. Za takie coś powinna już wylecieć na zbity pysk ze szkoły.

c**ja wiesz i gówno widziałaś, tam nie dostaje się punktów za zabicie ptaka tylko za te świnie!
w sumie nawet trochę podobieństwa jest:
w sumie nawet trochę podobieństwa jest:

Prowokacja, prowokacją - ale jakbym widział swoją teściową, podobne ma klimaty... a niestety ona jest już prawdziwa.

Mam nadzieję że internauci nie pozostawią bez echa faktu zniszczenia przez tą Panią cudzego telefonu komórkowego ...

Ludzie pomyślcie, to reżyserka tak jak baśka...
Gdzie taka stara baba umiała by:
1.Zrobić i wkleić intro
2.Poskładać film
Dodam, że występowała u Pani Barbary wiec pewnie kumpele...
Gdzie taka stara baba umiała by:
1.Zrobić i wkleić intro
2.Poskładać film
Dodam, że występowała u Pani Barbary wiec pewnie kumpele...

Pozdrowienia dla gimbazy wierzaca ze ona jest nauczycielka zabierajaca telefony ... i potrafiaca ja obslugiwac ... sadistic podzieli los demotow i kwejka a wszystko przez gimbaze ...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie