No ale to przecież teoria spiskowa. Parlament brytyjski
Konto usunięte
2024-07-11, 13:55
Juz nie Wielka, już nawet nie Brytania.
Przecież słowo allah oznacza dokładnie Bóg wiadomo "ten c🤬ty" ale nie jest to nazwa własna(jako jego imie). C🤬ta pani się uparła że nie powie God bo jej się kojarzy z chrześcijańskim bogiem to sobie za allah🤬je.
No i powoli przejmują kraj od środka.
Z Londonistanu zwiewają Anglicy, Polaci i Litwini, teraz to już c🤬cka kolonia, na ulicach syf, zaniżone stawki w pracy i kosmiczna drożyzna, nigdy więcej do tego syfu...
@Kormork: Ok, ale ona jest w Wielkiej Brytanii, nie powinno być czasem tak że to ona musi się dostosować? I co to za głupi argument że allah znaczy bóg? Jes w angielskim kraju i powinna używać ich ojczystego języka a nie wplatać swoje słowa z gówno-stanu. Chciałbym zobaczyć odwrotną sytuacje w krajach Arabskich
rownie dobrze mogla by powiedziec wprost" w imie najwiekszego ko🤬y bede wierna krolowi, tak mi dopomoz koza czy kebab["
Haaaa tfuuuuu j🤬e rasistowskie brazowe scierwo. wyp🤬alac na pustynie wielbic ko🤬ow a nie tam gdzie dobrobyt i zasilki......
Dobrze powiedział mój Św. P. dziadek : wszystkie religie tego świata do jednego wora i spalić. Wymysł j🤬ych obrzezanych kosmitów.
Kormork napisał/a:
Przecież słowo allah oznacza dokładnie Bóg wiadomo "ten c🤬ty" ale nie jest to nazwa własna(jako jego imie). C🤬ta pani się uparła że nie powie God bo jej się kojarzy z chrześcijańskim bogiem to sobie za allah🤬je.
A ten koran jak wytłumaczysz?
Ale mnie to cieszy że te stare k🤬y jakimi są Anglia i Francja w końcu zapłacą za swoją nikczemności i się zwiną z świata.
No chyba logiczne jest że się przysięga na boga którego się wyznaje bo inaczej przysięga nie miałaby sensu. Z drugiej strony i tak nie ma sensu bo żadnego boga nie ma.
Kormork napisał/a:
Bzdura. A baba, jak zwykle głupia, jak jak ten jej srallach.
wygląda jakby nie umiała się podpisać
smc
2024-07-11, 17:21
Jak na nią patrzę, zaczynam rozumieć dlaczego u nich nie mają żadnych praw...