U nich nawet na gejparadach policja ma przygotowany układ choreograficzny, a nie to co u nas, że jedna strona tylko tańczy...

okej, nacieszcie oczy
@TajemniczyDaun
później wrzucę filmik z całej akcji, zobaczysz jak policja sp🤬ala przed tłumem wściekłych, gotowych zabić cywili. Co prawda na koniec i tak ich rozgonili, ale przynajmniej trochę zabawy było...

@TajemniczyDaun
później wrzucę filmik z całej akcji, zobaczysz jak policja sp🤬ala przed tłumem wściekłych, gotowych zabić cywili. Co prawda na koniec i tak ich rozgonili, ale przynajmniej trochę zabawy było...

Szkoda, że w Polsce nie ma takich dzielnych ludzi, ale przynajmniej spokój (fizyczny) jest

@up
cywili chyba nie stać na czołg. Tym bardziej po tych oszczędnościach o które się rozchodzi
cywili chyba nie stać na czołg. Tym bardziej po tych oszczędnościach o które się rozchodzi
A mnie ciekawi jedno.
Czy oni mają tam tak tanie paliwo czy mi się tylko wydaje że żadnego granatu nie widziałem tylko same koktajle Mołotowa xD
Czy oni mają tam tak tanie paliwo czy mi się tylko wydaje że żadnego granatu nie widziałem tylko same koktajle Mołotowa xD
podpis użytkownika
ble
Na zdjęciu gdzie koleś niszczy kamerę z początku myślałem że to Dżihad
byłem w grecji rok temu, powiem tyle, gdyby nie dziedzictwo kulturowe, które posiadają a co za tym idzie, nie małe przychody z turystyki - co w zasadzie jest głównym źródłem dochodów tego kraju, to był by to taki nasz mały europejski trzeci świat. Syf, kiła i mogiła. No, i ciepłe morze.
Arbeit macht müde
podpis użytkownika
Arbeit macht müde
Chyba aż tak ciepło w Grecji nie jest żeby na krótko być ubranym (zdjęcie 5)
podpis użytkownika
Świadomy sen