📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:42

U nich nawet na gejparadach policja ma przygotowany układ choreograficzny, a nie to co u nas, że jedna strona tylko tańczy...

Szkoda, że w Polsce nie ma takich dzielnych ludzi, ale przynajmniej spokój (fizyczny) jest

@up
cywili chyba nie stać na czołg. Tym bardziej po tych oszczędnościach o które się rozchodzi
cywili chyba nie stać na czołg. Tym bardziej po tych oszczędnościach o które się rozchodzi
A mnie ciekawi jedno.
Czy oni mają tam tak tanie paliwo czy mi się tylko wydaje że żadnego granatu nie widziałem tylko same koktajle Mołotowa xD
Czy oni mają tam tak tanie paliwo czy mi się tylko wydaje że żadnego granatu nie widziałem tylko same koktajle Mołotowa xD

Na zdjęciu gdzie koleś niszczy kamerę z początku myślałem że to Dżihad
byłem w grecji rok temu, powiem tyle, gdyby nie dziedzictwo kulturowe, które posiadają a co za tym idzie, nie małe przychody z turystyki - co w zasadzie jest głównym źródłem dochodów tego kraju, to był by to taki nasz mały europejski trzeci świat. Syf, kiła i mogiła. No, i ciepłe morze.

Chyba aż tak ciepło w Grecji nie jest żeby na krótko być ubranym (zdjęcie 5)
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie