Greckie wakacje w Izraelu?
dokładnie miałem napisać że to żadna Grecja tylko jakiś c🤬koland
dokładnie miałem napisać że to żadna Grecja tylko jakiś c🤬koland
ja obstawiam turcję.

podpis użytkownika
God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!gadają po hebrajsku, napisy na autobusie po hebrajsku, więc chyba Izrael... albo okolice...
masz rację, tablice rejestracyjne też wyglądają na ż🤬dowskie
gadają po hebrajsku, napisy na autobusie po hebrajsku, więc chyba Izrael... albo okolice...
I rejestracja też izraelska. Halmanowi wszystko się p🤬li ostatnio, może za często zagląda do kieliszka. Ale przynajmniej nie napisał, że to Ukraińcy.
[ Dodano: 2024-08-22, 12:33 ]
Ostatnio jak robiłem konserwację podwozia samochodu to zauważyłem że co prawda blachy są całkiem zdrowe alwe zawieszenie dosyć mocno zardzewiało i śruby są mocno zjedzone. Jak będę zmieniał gumy na wahaczach i łączniki stabilizatorów to nie ma h🤬ja że kluczami zwykłymi je złapię i odkręcę, będą się obsuwać klucze na nich. Może ktoś mi doradzi co w takiej sytuacji zrobić. Porady typu "jedź do mechanika" proszę se w dupe wsadzić. Ostatnio po powrocie od mechanika tego samego dnia mi jakieś cygsy wycięły katalizator przed domem. U innych mechaników przy serwisie przekręcili mi śrubę w misce olejowej i zerwali gwint tak że potem olej sp🤬alał aż jak sam zmieniałem sobie olej to to odkryłem. Teraz p🤬le robię sam. Tylko jak te śruby przerdzewiałe odkręcić? Tu są spece od wszystkiego to mi pewnie doradzą.
Oczyścić z rdzy drucianą szczotką, dop🤬lić na gwint odrdzewiacz, zostawić na godzinę, przyp🤬olić w śrubę parę razy młotkiem, dop🤬lić więcej odrdzewiacza, zostawić na noc. A na drugi dzień próbować kluczem zmiennonastawnym, jeśli normalny za luźny. Albo jeśli masz klucze calowe, może znajdziesz taki zbliżony do metrycznego, ale mniejszy, który akurat będzie pasował.
Ogólnie, c🤬jowa robota. Odkręcanie takich śrub to jakieś 80% pracy. Robiłem kiedyś 20-letniego Golfa, teraz p🤬lę, oddaję auta do mechanika. Niech się męczy.