Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
bialy_alfons 2024-08-21, 8:51 2
elegancka pamiątka
Zgłoś
Burek13 2024-08-21, 9:33 4
Bo droga nie była prosta
Zgłoś
winters506 2024-08-21, 10:17
Za dużo retsiny.
Zgłoś
htp 2024-08-21, 11:05 5
Greckie wakacje w Izraelu?
Zgłoś
Konto usunięte 2024-08-21, 13:11 2
htp napisał/a:

Greckie wakacje w Izraelu?

dokładnie miałem napisać że to żadna Grecja tylko jakiś c🤬koland
Zgłoś
metyoo 2024-08-21, 14:35 1
niemamskarpet. napisał/a:

dokładnie miałem napisać że to żadna Grecja tylko jakiś c🤬koland

ja obstawiam turcję.
Zgłoś
Nome 2024-08-21, 18:27 4
gadają po hebrajsku, napisy na autobusie po hebrajsku, więc chyba Izrael... albo okolice...

podpis użytkownika

God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!
Zgłoś
desade 2024-08-21, 19:11
Pas zmienia bez kierunkowskazu kretyn j🤬y
Zgłoś
Konto usunięte 2024-08-21, 21:35 1
Rondo podobne jak na Kos niedaleko lotniska
Zgłoś
Pie-sse 2024-08-21, 21:59 1
K🤬a po jakiemu jest ten opis?
Zgłoś
420710247365 2024-08-21, 22:45
Ostatnio jak robiłem konserwację podwozia samochodu to zauważyłem że co prawda blachy są całkiem zdrowe alwe zawieszenie dosyć mocno zardzewiało i śruby są mocno zjedzone. Jak będę zmieniał gumy na wahaczach i łączniki stabilizatorów to nie ma h🤬ja że kluczami zwykłymi je złapię i odkręcę, będą się obsuwać klucze na nich. Może ktoś mi doradzi co w takiej sytuacji zrobić. Porady typu "jedź do mechanika" proszę se w dupe wsadzić. Ostatnio po powrocie od mechanika tego samego dnia mi jakieś cygsy wycięły katalizator przed domem. U innych mechaników przy serwisie przekręcili mi śrubę w misce olejowej i zerwali gwint tak że potem olej sp🤬alał aż jak sam zmieniałem sobie olej to to odkryłem. Teraz p🤬le robię sam. Tylko jak te śruby przerdzewiałe odkręcić? Tu są spece od wszystkiego to mi pewnie doradzą.
Zgłoś
metyoo 2024-08-22, 9:09 1
Nome napisał/a:

gadają po hebrajsku, napisy na autobusie po hebrajsku, więc chyba Izrael... albo okolice...

masz rację, tablice rejestracyjne też wyglądają na ż🤬dowskie
Zgłoś
Gunter88 2024-08-22, 11:44 1
zimny łokieć do końca
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2024-08-22, 12:23 2
Nome napisał/a:

I rejestracja też izraelska. Halmanowi wszystko się p🤬li ostatnio, może za często zagląda do kieliszka. Ale przynajmniej nie napisał, że to Ukraińcy.

[ Dodano: 2024-08-22, 12:33 ]
420710247365 napisał/a:

Ostatnio jak robiłem konserwację podwozia samochodu to zauważyłem że co prawda blachy są całkiem zdrowe alwe zawieszenie dosyć mocno zardzewiało i śruby są mocno zjedzone. Jak będę zmieniał gumy na wahaczach i łączniki stabilizatorów to nie ma h🤬ja że kluczami zwykłymi je złapię i odkręcę, będą się obsuwać klucze na nich. Może ktoś mi doradzi co w takiej sytuacji zrobić. Porady typu "jedź do mechanika" proszę se w dupe wsadzić. Ostatnio po powrocie od mechanika tego samego dnia mi jakieś cygsy wycięły katalizator przed domem. U innych mechaników przy serwisie przekręcili mi śrubę w misce olejowej i zerwali gwint tak że potem olej sp🤬alał aż jak sam zmieniałem sobie olej to to odkryłem. Teraz p🤬le robię sam. Tylko jak te śruby przerdzewiałe odkręcić? Tu są spece od wszystkiego to mi pewnie doradzą.

Oczyścić z rdzy drucianą szczotką, dop🤬lić na gwint odrdzewiacz, zostawić na godzinę, przyp🤬olić w śrubę parę razy młotkiem, dop🤬lić więcej odrdzewiacza, zostawić na noc. A na drugi dzień próbować kluczem zmiennonastawnym, jeśli normalny za luźny. Albo jeśli masz klucze calowe, może znajdziesz taki zbliżony do metrycznego, ale mniejszy, który akurat będzie pasował.
Ogólnie, c🤬jowa robota. Odkręcanie takich śrub to jakieś 80% pracy. Robiłem kiedyś 20-letniego Golfa, teraz p🤬lę, oddaję auta do mechanika. Niech się męczy.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie