Grecy na skraju bankructwa! Są już tylko dwa razy bogatsi od Polaków.
To jest szczyt. Wszyscy na nich płacimy, żeby nadal mogli być bogatsi od nas nic nie robiąc. Może k🤬a sami ogłośmy niewypłacalność?
p................j
2015-08-09, 1:17
dobrze tym c🤬jom, oni cały czas żyją etosem starożytnej grecji, myślą, że im sie z tego tytułu wszystko za darmo należy
G.................
2015-08-09, 3:16
oj cebulaki... z Unii Europejskiej każdy kraj dostaje kase, jedni więcej, drudzy mniej - to ile dostaniemy zależy od tego jakich mamy tam polityków, a że mamy np. k🤬ina to wiadomo... c🤬ja dostaniemy
@Good_Side_Is_An_Left. Na szczęście mamy masę takich euroc🤬lów jak ty.
podpis użytkownika
Skrypt podmieniający player na lepszy:
Link.
Styl 20% bardziej uroczy:
Link
Polska i Grecja,. Dwie zielone wyspy które pokazał nam swego czasu niejaki Tusk-oszust nad oszusty.
Co różni oba te kraje? Ano to, że Grecy przynajmniej sobie pożyli jak obywatele Europy, a Polacy są niewolnikami we własnym państwie ale też czekają na ogłoszenie bankructwa, które nastąpi najdalej w 2020r. Trzeba wiedzieć, że Polska przestanie otrzymywać pieniądze unijne, które w pewnym stopniu dawały sporo miejsc pracy. Co się stanie, jak tych pieniędzy nie będzie? O ile wzrośnie bezrobocie? Kto będzie płacił podatki i z czego? Czy wyborcy tego łajna zastanowili się nad tym?
@Good_Side_Is_An_Left
Tak, a te pieniądze to wyciągają ci z dupy i rozdają na prawo i lewo.
Good_Side_Is_An_Left. napisał/a:
oj cebulaki... z Unii Europejskiej każdy kraj dostaje kase, jedni więcej, drudzy mniej - to ile dostaniemy zależy od tego jakich mamy tam polityków, a że mamy np. k🤬ina to wiadomo... c🤬ja dostaniemy
Unia zabrała nam młodych i wykształconych, a Ty k🤬a z jakichś ochłapów się cieszysz. Na dłuższą metę jesteśmy taką samą dz🤬ką międzypaństwową jak kiedyś.
@up, no i tu się mylisz. Właśnie ze względu na położenie powinniśmy być luksusową dz🤬ką (wdzięczyć się za kasę do tego kto da więcej za numerek). Zamiast tego nasi politycy robią z nas szaleńczo zakochaną to raz w jednym to raz w drugim młodą dziewczynę która daje się j🤬 za free, a czasem do tego dopłaca.
M................e
2015-08-09, 9:46
Good_Side_Is_An_Left. napisał/a:
Wiesz co zwykły obywatel ma z tych kilku mld euro na plus w saldzie? Większe podatki bo pieniądze i tak dostaną firmy które przetrzymują je na kontach w grecji szwajcarii cyprze luksemburgu
Natomiast zwykły obywatel musi się zrzucić na ok 20mld składkę do unii europejskiej a jeszcze lepiej mają gminy zadłużające się na miliony złotych z racji budoway za współfinansowanie z UE aquaparku w jakieś małej wsi albo wieczne budowanie drogi którą potem trzeba będzie wiecznie remontować specjalnie wszystko c🤬jowo żeby w nieskończoność móc zadłużać gminę i żebrać kasę od UE bo jak się zaczną problemy za 4,8 lat to tych którzy zadłużali już tu nie będzie dawno będą mieli wakacje do końca życia na jakimś honolulu czy c🤬j wie gdzie.
Dlaczego wielu jest tak ciemnych i nie odróżnia dwóch rozdzielnych rzeczy: poziomu zamożności GREKÓW i poziomu zamożności GRECJI. Ludzie są tam bogaci, to państwo jest biedne jak mysz.
rateforx napisał/a:
@Good_Side_Is_An_Left. Na szczęście mamy masę takich euroc🤬lów jak ty.
podpis użytkownika
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.
Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
weltmajster napisał/a:
To jest szczyt. Wszyscy na nich płacimy, żeby nadal mogli być bogatsi od nas nic nie robiąc. Może k🤬a sami ogłośmy niewypłacalność?
My? Niewypłacalnośc? Poj🤬o? Czytaj to:
Główny Urząd Statystyczny opublikował najnowszy raport dotyczący wysokości zarobków w Polsce. Według tej instytucji średnia krajowa w styczniu br. zbliża się do 4 tysięcy złotych.
No przecież my tu k🤬a jesteśmy bogaci w c🤬j!
podpis użytkownika
Przybyłem, zobaczyłem i oczom nie wierzę.
m................0
2015-08-09, 12:44
@up K🤬a zawsze mam polew z tej średniej krajowej którą mało kto na oczy widział.