...
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:39
Dobre, ale ją pewnie bardziej dupa zapiekła, że czitosa musiała oglądać, a nie, że dildo zostało odkryte.
Przed rodzicami jej wstyd ale nie jest jej wstyd wstawić to do neta. Nie zdziwie sie jak z goblinem robiła kariere na onlyfansie.
CzerstWybut napisał/a:
Przed rodzicami jej wstyd ale nie jest jej wstyd wstawić to do neta. Nie zdziwie sie jak z goblinem robiła kariere na onlyfansie.
To pewne jak amen w pacierzu.
Bestia_z_cricolandu napisał/a:
jak Twoje życie seksualne😉
Zmień to, przyjedz do mnie, ubogacisz moje życie seksualne
Driver19cm napisał/a:
Zmień to, przyjedz do mnie, ubogacisz moje życie seksualne
Za wysokie progi na twoje nogi.
Za wysokie progi na twoje nogi.
Nie chce za darmo. Dostaniesz zimnego żubra, 50 zeta i dwa kawałki wczorajszej pizzy z da grasso
Driver19cm napisał/a:
Nie chce za darmo. Dostaniesz zimnego żubra, 50 zeta i dwa kawałki wczorajszej pizzy z da grasso
Gdzie jeszcze jest Da Grasso?
Driver19cm napisał/a:
70 zl, 2 Łomżę i cała pizza, może być zimna. Tylko dobrze dupę wygól, bo włosów trochę się brzydzę.
[ Dodano: 2025-08-28, 19:03 ]
żmij napisał/a:
Pełno tego, ale to badziew.
żmij napisał/a:
Koło Ciebie To pozostaje tylko Bielsko-Biała i chyba Wałbrzych. Na Podlasiu się trochę tego dziadostwa uchowało.
70 zl, 2 Łomżę i cała pizza, może być zimna. Tylko dobrze dupę wygól, bo włosów trochę się brzydzę
2 Łomże i pizze ogarnę, ale zostanie mi wtedy 35 zeta. Czy mogę Ci resztę oddać w przyszłym miesiącu?
Driver19cm napisał/a:
2 Łomże i pizze ogarnę, ale zostanie mi wtedy 35 zeta. Czy mogę Ci resztę oddać w przyszłym miesiącu?
Z biedakami tak zawsze. A potem nie odpisujecie i nie odbieracie. Ale niech Ci będzie, bo Cię lubię.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie