Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Grenlandzki targ
gryguak • 2024-05-28, 19:53
Tak się złożyło, że załapałem robotę na Grenlandii. W niedzielę miałem wolne, to z kolegą pozwiedzaliśmy i mimo jego niechęci, odwiedziliśmy lokalny targ - szkoda że płatność tylko gotówką, albo apką lokalnego banku, bo ceny naprawdę atrakcyjne

Zgłoś
gryguak 2024-05-28, 22:52
Baronessa napisał/a:

Serio na Grenlandii jesteś? Jaki c🤬j cię tam wygonił? Rozumiem, żeby do Niemiec, Francji, czy USA, ale na Grenlandię... Gdzie pracujesz? Długo tam jesteś? Opowiedz coś więcej...
Wrzuć więcej swoich fotek z tamtejszych rejonów.

Spawaczem jestem, ot tu moja firma złapała zlecenie - spalarnie śmieci robiłem wszystkie orurowania

Baronessa napisał/a:

Serio na Grenlandii jesteś? Jaki c🤬j cię tam wygonił? Rozumiem, żeby do Niemiec, Francji, czy USA, ale na Grenlandię... Gdzie pracujesz? Długo tam jesteś? Opowiedz coś więcej...
Wrzuć więcej swoich fotek z tamtejszych rejonów.

Kilka fotek na szybko
Zgłoś
K................a 2024-05-28, 22:53 2
Daniel01 napisał/a:

żal aż sie serce kraje
ma pyszczek jak mój zmarły buldożek francuski

Proponuje m administracji odznaczanie takich P.I.Z.D jak wyżej ? „Order męskiej pochwy” się panu należy
Zgłoś
gryguak 2024-05-28, 22:58 7

KungFuPaniDa napisał/a:

Proponuje m administracji odznaczanie takich P.I.Z.D jak wyżej ? „Order męskiej pochwy” się panu należy

No wrzuciłem tutaj, bo wiedziałem że tu znajdą się koneserzy a nie jak moja "ale to ostatnie mogłeś darować, fuj jakieś flaki"
Zgłoś
smc 2024-05-28, 22:59 12
To k🤬a na Księżycu jest. Poznaję po budynkach.
Zgłoś
jarzyna 2024-05-28, 23:08
smc napisał/a:

To k🤬a na Księżycu jest. Poznaję po budynkach.

racje ma, ja też tam byłem i poznaję
Zgłoś
gryguak 2024-05-28, 23:19
Ja też nie wiem po co te kulki, do tego mi dubluje posty - ale myślę że content nawet ciekawy, a ja tu może nie świeżak, ale ładne latka minęły od ostatniego posta
Teraz lecę na drugi projekt, sztorm mnie zatrzymał w stolicy. Tam ma być pełne lokalne wyżywienie - poproszę o tą fokę
Zgłoś
JebacPis100procent 2024-05-28, 23:41 2
Zgłoś
gryguak 2024-05-28, 23:54
C🤬oszka napisał/a:

K🤬y ludzkie ściery, wszystko wp🤬lą ,każdą padlinę

Ciebie też bym zjadł, gdybym mógł ÷
Zgłoś
kulawiec 2024-05-29, 0:45 6
C🤬oszka napisał/a:

K🤬y ludzkie ściery, wszystko wp🤬lą ,każdą padlinę

Ale to tylko weganie, bo mają zj🤬ą psychikę, z braku witaminy B12. Co zresztą widać w Indiach, za kilkanaście pokoleń może osiągną poziom pigmejów. IQ max 90 140 cm wzrostu i średnią życia 40 lat.
Zgłoś
Hitachi 2024-05-29, 4:07 1
Fajny temat….. a jak tam jest z wojskiem i policja ? Widać ich?
Wrzucaj zdjęcia, co tylko Ci wpadnie 👍🏻👍🏻👍🏻

I co tam spawasz ?
Zgłoś
Adrian997 2024-05-29, 8:36 1
Fokaczja
Zgłoś
gryguak 2024-05-29, 12:23
Hitachi napisał/a:

Fajny temat….. a jak tam jest z wojskiem i policja ? Widać ich?
Wrzucaj zdjęcia, co tylko Ci wpadnie 👍🏻👍🏻👍🏻
I co tam spawasz ?

Policja - coś tam ich widać czasem, częstotliwość taka sama jak w Skandynawii. Wojsko - 5 wojskowych okrętów cały czas krąży po okolicy, często je widać. Mało schodzą na ląd, głównie siedzą sobie na tych okrętach

Tu spawam głównie rurociągi różnego przeznaczenia
Zgłoś
antychryst333 2024-05-29, 17:58
fokę to bym se op🤬lił
Zgłoś
Pfciuki 2024-05-29, 18:13
psyhepl napisał/a:

W tej części Europy co my jesteśmy te zwierzęta są pod ochroną a ich tu nie ma.
A u nich są i nie są pod ochroną
P.s ładne czerwoniutkie mięsko

Ekspert z sadola... Zarówno foki jak i te gatunki ptaków u nas występują. Pod ochroną jest określona populacja bałtycka. Jest kilka gatunków fok, są odrębne populacje, które się nie krzyżują. To że gdzieś ktoś żyje jedząc foki, nie znaczy, że u nas tak jest. Gdzieś w Amazonii też wpieprzają zagrożone gatunki, ale oni z tego żyją. Problem pojawia się gdy robione jest to mechaniczne, masowo i niemalże wytrzebia się cały gatunek... niestety ludzie w rozwiniętych krajach mają tendencje do tego żeby od razu wyciąć wszystko do zera. Zapominają, że zwierzęta nie spawnują się pod drzewem.
Zgłoś
hitmeme 2024-05-29, 19:11
Mogła by być smaczna taka foka.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie