👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
23 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Co do dpf to kumpel w E90 2.0d wyciął i ostatnio na akcji "Smog" zabrali mu dowód rejestracyjny.

kienzler napisał/a:
Co do dpf to kumpel w E90 2.0d wyciął i ostatnio na akcji "Smog" zabrali mu dowód rejestracyjny.
I prawidłowo

Każdy Chinol może sobie smrodzić i śmiecić na skalę przemysłową, a ja mam się czuć winny, bo mam auto X z silnikiem Y ?!
Dopóki Greta nie przekona największych rządów tego świata, żeby zakazali koncernom produkowania tylu odpadów, to my tu sobie możemy ...wtykać wacik w każdy wydech i pić drinki przez makaron. Nic to nie da.
Poziom zanieczyszczenia powietrza według krajów - preview.redd.it/ojavdnvfhgr01.png?width=960&crop=smart&auto=we...
Kto robi syf, ten robi syf i nie ma co brać od razu winy na siebie.
Dopóki Greta nie przekona największych rządów tego świata, żeby zakazali koncernom produkowania tylu odpadów, to my tu sobie możemy ...wtykać wacik w każdy wydech i pić drinki przez makaron. Nic to nie da.
Poziom zanieczyszczenia powietrza według krajów - preview.redd.it/ojavdnvfhgr01.png?width=960&crop=smart&auto=we...
Kto robi syf, ten robi syf i nie ma co brać od razu winy na siebie.
marinis napisał/a:
Małej piździe? Ona ma 16 lat, a nie 10.
16 lat to już dorosłe fizycznie kobiety.
Jak to ma znaczenie. Dla ciebie i tak za żywa i za w jednym kawałku chory pojebie.
Tobie by dopiero bryknął jakby leżała na stole sekcyjnym z wiszącymi bebechami poćwiartowana jak porcja rosołowa.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie