👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
57 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
"Dla odróżnienia od osoby mającej tytuł profesora, stanowisko profesora nadzwyczajnego powinno być zapisywane po nazwisku, razem z nazwą uczelni (przeważnie w postaci skrótowca), przez którą jest zatrudniony. Przykład poprawnego zapisu to:
dr hab. Lech Kaczyński , prof. UKSW i UG."
Nie prof. Lech Kaczyński, tylko dr hab. Lech Kaczyński, prof. Uniwersytetu Kardynała Stefana Wyszyńskiego i Uniwersytetu Gdańskiego.
Jesteś w stanie podać, który Prezydent i kiedy nadał mu tytuł Profesora fanatyku? EOT
dr hab. Lech Kaczyński , prof. UKSW i UG."
Nie prof. Lech Kaczyński, tylko dr hab. Lech Kaczyński, prof. Uniwersytetu Kardynała Stefana Wyszyńskiego i Uniwersytetu Gdańskiego.
Jesteś w stanie podać, który Prezydent i kiedy nadał mu tytuł Profesora fanatyku? EOT
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Powtórzę, mimo, że to nie ma sensu bo fanatyk jesteś.
Jesteś w stanie podać, który Prezydent i kiedy nadał mu tytuł Profesora fanatyku?
Bo tylko wtedy można przed nazwiskiem napisać "prof".
I nie wyjeżdżaj z tanimi tekstami o moim wykształceniu.
Nie będę pisał nowego komentarza. Jesteś w stanie podać nazwisko Prezydenta, który mu nadał tytuł profesora i co uprawnia do pisania przed nazwiskiem tegoż tytułu???
Wszelki pojazdy z Twojej strony są odwracaniem uwagi od sedna.
Lech Kaczyński, mimo, że był bardzo wykształconym i mądrym człowiekiem, nie powinien być oznajmiany jako "prof. Lech Kaczyński"
Temat uznaję za zakończony. Fanatykowi należy odpuścić.
Jesteś w stanie podać, który Prezydent i kiedy nadał mu tytuł Profesora fanatyku?
Bo tylko wtedy można przed nazwiskiem napisać "prof".
I nie wyjeżdżaj z tanimi tekstami o moim wykształceniu.
Nie będę pisał nowego komentarza. Jesteś w stanie podać nazwisko Prezydenta, który mu nadał tytuł profesora i co uprawnia do pisania przed nazwiskiem tegoż tytułu???
Wszelki pojazdy z Twojej strony są odwracaniem uwagi od sedna.
Lech Kaczyński, mimo, że był bardzo wykształconym i mądrym człowiekiem, nie powinien być oznajmiany jako "prof. Lech Kaczyński"
Temat uznaję za zakończony. Fanatykowi należy odpuścić.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

Velturek napisał/a:
Mogę wyjechać z tysiącem tekstów ale twoje niskie wykształcenie jest najlepszym powodem do którego się mogę dopie**olić kiedy nie uznajesz tytułów naukowych.
Przyznałeś mi rację i się kłócisz. Po prostu fenomen niskiego wykształcenia. Ktoś nie rozumie co napisałeś i kłócąc się potwierdza twoje słowa i się dalej kłóci.
Niesamowite jak kiedyś prości ludzie się płodzili jak króliki aby potem ich dzieci się zastanawiały czy ziemia jest okrągła i czy tytułu naukowe są prawdziwe.
Interpunkcja uciekła z wykształceniem.

podpis użytkownika
podpis użytkownika
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie