📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
55 minut temu

Gdyby nie cisza wyborcza napisałbym, kto jest za to odpowiedzialny, przynajmniej wg Holeckiej.

Ja tylko nadmienię, że za czasów śp. Pana Prezydenta Profesora Lecha Kaczyńskiego w warszawie nie było nigdy problemu.
Podobnie jak nie było problemu z rodziną szanownego Pana prezydenta Lecha Kaczyńskiego która pozbywała się lokatorów ze swoich kamienic po 120 letnim dziadku.
Jutro zobaczymy czy my, Polacy, jesteśmy Polakami czy Jüdischer Ordnungsdienst w oczach niemiaszków.
Podobnie jak nie było problemu z rodziną szanownego Pana prezydenta Lecha Kaczyńskiego która pozbywała się lokatorów ze swoich kamienic po 120 letnim dziadku.
Jutro zobaczymy czy my, Polacy, jesteśmy Polakami czy Jüdischer Ordnungsdienst w oczach niemiaszków.
Velturek napisał/a:
https://www.sadol.pl/moze-i-ty-vt478157.htm - pomożesz jak możesz?
trzeba było tego nie dawać, witaj w domu rudy lisie

Bierzcie i jedzcie z tego wszyscy albowiem jest to dar Warszawy dla miast wzdłuż Wisły. Z Eucharystii HGW i Rafała Bezbożnego

Velturek napisał/a:
Ja tylko nadmienię, że za czasów śp. Pana Prezydenta Profesora Lecha Kaczyńskiego w warszawie nie było nigdy problemu.
Lech K. nie posiadał tytułu Profesora. W sensie tytułu naukowego.

Co prawda posiadał tytuł profesora nadzwyczajnego a nie zwyczajnego ale to i tak tytuł naukowy dla doktora. Wyższy niż 99% debili idących na wybory.
No ale pamiętam jak tw. bolek wypominał Kwaśniewskiemu niepełne wyższe. Można i tak.
No ale pamiętam jak tw. bolek wypominał Kwaśniewskiemu niepełne wyższe. Można i tak.
Velturek napisał/a:
Tak, to ja. Wszystko co napisałeś się odnosi do mnie bo ja to ja.
no to jedna osoba miała rację..

Velturek napisał/a:
Co prawda posiadał tytuł profesora nadzwyczajnego..
"Profesor uczelni, dawniej profesor nadzwyczajny. Jest to stanowisko wyższe od adiunkta i niższe od profesora."
Nie był Profesorem...

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie