Taka moda na wstawianie jakichś pojebów "tańczących" jakieś gangnam style i inne gówna w czasie huraganu Sandy, to i ja się dołączę, ale jakimś takim wg. mnie bardziej pozytywnym akcentem.
Dodam, że na tym grobie warta jest trzymana bez przerwy od 1948 roku.
w wielu krajach są takie Groby Nieznanego Żołnierza, upamiętniające walke i męczeństwo poległych za ojczyzne. Warta jest pełniona tak jak ktoś już wspominał, przed debilami, którym przyjdzie do głowy aby np. pomalowac lub uszkodzić fragment pomnika. A jeżeli chodzi o zarobki to jest to zwykłe U lubi U1 czyli ok. 2500 zl( przynajmiej w Polsce, na wschodzie napewno mniej) A tak btw. to karabinki załadowane są ślepakami ;p
s................n
2012-10-31, 13:00
deniZ napisał/a:
jap🤬le... co w tym pozytywnego, ze kolesie stoja jak poj🤬i z pistolecikami przy kawalku kamienia i kwiatkach?
kocham takie przypadki

dzięki temu mogę się upewnić, że przypadki umysłowego zaniedbania i pacyfistycznego p🤬lenia są wśród nas
canon91 napisał/a:
ps, k🤬a ale ten sadol to siedlisko prawicowcow j🤬ych ;/ niewiarygodne...
Idź na kwejka - tam będziesz miał swój poziom i swoje lewe poglądy.
podpis użytkownika
Białe jest białe, czarne jest czarne a czerwone jest wredne.
Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.
o Amerykanie do nas zaglądają - chodzi o użytkownika optimax
optimax napisał/a:
ten kawalek kamienia jest symbolem wartosci za ktore wielu oddalo zycie,symbolem naszej wolnosci i mestwa,symbolem naszej ojczyzny i tych ktorzy polegli w jej obronie
Jakiej k🤬a naszej ojczyzny?
k................n
2012-10-31, 13:45
To jest jest prawdziwe ale nie wykonane podczas wspomnianego huraganu, tylko we Wrześniu podczas solidnej ulewy. Nawet hamerykańska armia na swojej stronię to napisała.
k................2
2012-10-31, 13:57
Idź do kościoła - tam będziesz mógł poobserwować techniki sterowania czyimś życiem.
Niestety fotka nie jest z huraganu Sandy, została zrobiona we wrześniu.
Większość tutaj krytykujących nie ustałoby w takiej postawie i takich warunkach więcej niż 5 sekund.
k................k
2012-10-31, 14:25
A ja zadam troszkę głupie pytanie ale ciekawość mnie gnębi
Wie ktoś co wartownicy na czas wojny mają czynić? Pilnować grobu dalej aż do odwrotu/kapitulacji czy dołączyć do jednostek na froncie pozostawiając grób niestrzeżonym?
M................5
2012-10-31, 15:10
@up
Logika podpowiada, że stoją do czasu otrzymania innego rozkazu lub zmiany warty..
Ale jeśli chodzi o wojnę to pewnie nawet wrzuciliby reprezentacyjny na front np. w czasie 2 wś rosyjka kompania reprezentacyjna brała czynny udział w obronie moskwy
Niech ktoś wstawi filmik, jak podczas takiego "kabaretu broń upadła, a poźniej sie złamała.
M................5
2012-10-31, 15:49
to powinnienes wstawic...
podpis użytkownika
i tak mnie jebie twoje zdanie
NafazowanyKoleś napisał/a:
Sprawdź temat ile zarabia taki żandarm, oni nie są poj🤬i, to biznesmeni.
A są tam po to, by w razie wu kiedy taki debil jak ty bez pamięci i przeszłości podejdzie narysować na pomniku k🤬sa - wyp🤬olić go mordą w glebę, a jak będą jakieś problemy zamienić w sito
W morde? Lepiej powiem nawet. Mają prawo c🤬ja zastrzelić.
podpis użytkownika
otworzoczy000 napisał/a:
jezeli jakiemus degenerusowi odpowiada obrazanie naszych Polskich rzołniezy, flagii, nabijanie sie z naszej powstanczej histori to brak mi słów